Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Canal Digital problemer i mjøsområdet?

>>> Er det flere Canal Digital internettkunder her i området Gjøvik, Lillehammer og Hamar som sliter voldsom med ustabil hastighet og høy ping på linjen sin i dag?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fazz

>>> Jeg har ringt inn, men fyren jeg snakket med virket ikke heeeeelt oppegående.. Jeg fikk dem til å registrere det som en regional feil fordi han sa han mener å huske han hadde hørt det var noe problemer i området her, men jeg liker å få det bekreftet av andre brukere at det faktisk er det :)

1

futureline

Det er kanskje ikke aktuelt for deg, men den absolutt raskeste feedbacken får du på Facebook-siden til CD. Der legger folk ut spørsmål om dette fortløpende, med info om område.

Finner du ingens om klager på det i ditt område, så må du nok igjen i direkte dialog med CD, eller rett og slett sende dem en PM på siden der, med info og kundenummer.

1

Glee

Prøvd kundeservice?

En ting en må være obs på vedr. feilmeldingssystemnet til Canal-Digital, i alle fall påå kabel-tv, er at for å bli bedømt som en feil på deres system så må de få tre feilmeldinger fra samme plass. Med plass så menes det her postnummer.

Problemet med det er at kablene løper øst/vest, mens skillet mellom de forskjellige postnummerene løper nord/syd (i Molde).

Det vil si at dersom en kabel faller ut, så kan de få feilmelding fra tre kunder som sitter på den samme kabelen, men som alle har foskjellige postnummer. Dette blir da vurdert som en "privat"-feil, og de rykker ut før neste dag.

I tillegg så er min erfaring at det er veldig få som faktisk ringer inn, alle venter at noen andre skal gjøre det.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...