Data og Internett

clavin

Kvalitet på TV2 Sumo

Jeg har nylig anskaffet et abonnement for TV 2 Sumo, og har også nylig kjøpt ny PC. Problemet er imidlertid at kvaliteten er veldig varierende. Hvis jeg ser på hockeykamper varierer kvaliteten fra å være svært god til elendig flere ganger i løpet av kampen. På noen lamper er maks kvalitet 5000 kbps, men når den ramler ned mot 250 flere ganger i kampen på ubestemt tid så er det direkte plagsomt. Da er det bedre når maks kvalitet er 2500, da det da er langt mer stabilt.

Er det noen som vet om noe her kan gjøres, evt hva årsaken er til at kvaliteten skifter så mye? Jeg husker i farten ikke hastigheten på mitt internett-abonnement, men det er som noenlunde medium (ikke dårligere ihvertfall).

1
12 svar

hva årsaken er til at kvaliteten skifter så mye?

Bruker du trådløst eller kablet nett på pc,en?

1

Jeg ser en kamp nå, og det er verre enn noen gang. Elendig bildekvalitet mesteparten av kampen, og to tredjedeler av kampen hakker det som bare det. Jeg må også gå tilbake på det jeg skrev om at kvaliteten når maks kvalitet er 2500 kbps er mer stabil, da det åpenbart er samme møkka uansett.

Hvis dette fortsetter så gidder ikke jeg å se på dritten. Det er nok likevel mitt nett som er årsaken, tipper jeg.

1
Bitterman [sitat…] Hvorfor ikke bare ta en restart i stedet for å sitte å tvile på om det har noen sammenheng eller ikke? :)

Det skjer jo nesten hver kamp, så hvor mange restarter skal jeg ta egentlig? Jeg ser kamp nå, og også her er kvaliteten skiftende, men det er NOE bedre enn på torsdag (ikke tilfredsstillende likevel).

Jeg så forøvrig fotballkampen mellom City og United tidligere i dag, og da holdt kvaliteten seg stabilt på ca 1500 (maks 5 eller 6000) kbps. Dette fungerte glimrende, all den tid dette gir tilstrekkelig kvalitet, og ikke minst at denne er stabil. Hockeykamper derimot svinger det ved at det enten er bunn (250 eller 350 kbps) eller topp (5000 kbps). Noen mellomting finnes ikke, som med fotballkampen. For meg hadde det vært topp om den kunne holdt seg stabil på f.eks 2000 istedet fra å skifte mellom topp kvalitet og regelrett bunn.

1

Lurer på noe, fant ingen annen tråd om det, men;

Kan flere bruke samme sumobruker samtidig? Hvordan fungerer dette?

1

Om man bestiller seg Sumo BASIS for en uke, kan man da se dagens landskamp? Eller får man sort skjerm når kampen starter?

1

For de som måtte være interessert tror jeg at jeg har funnet løsningen. Når jeg går inn på TV2 Sumo så vil jeg få "tilbud" om å trykke på et stort bilde hvor GET-ligaen annonseres. Jeg vil da komme inn på live-bildet, hvor jeg kan velge mellom samtlige kamper som går.

Saken er bare at jeg IKKE skal gjøre det på denne måten. jeg skal istedet trykke på "Sport", gå nedover til bokstaven "I" for Ishockey, og derfra velge den kampen jeg vil se (da kommer jeg til et annet bilde, hvor jeg kun får denne kampen, og ikke samtlige). Da holder kvaliteten seg stabil. De fleste har sikkert funnet ut av dette for lenge siden, men for meg tok det "noe" tid, og mange frustrerende kamper med elendig kvalitet.

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar

Personvernerklæring

Jeg har begynt å ta litt spørreundersøkelser på nett, og de er ofte fra forskjellige byråer selv om de kommer fra samme nettside. Siden de kommer fra ulike byråer må jeg noen ganger godkjenne og huke...
1
1 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Laster...