Data og Internett

DrSchwei

Returrett - Komplett

Komplett har returrett - åpent kjøp 45 dager.

Betyr det i praksis at jeg kan returnere den PCen jeg bruker nå og har brukt i et par dager, sånn uten videre.

Kjøpte en ASUS som jeg ikke er fornøyd med, spesielt ikke bildekvaliteten. Kostet 4.500, men bør vel opp et par lapper til for å få noe med bedre bilde. (?)

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Betyr det i praksis at jeg kan returnere den PCen jeg bruker nå og har brukt i et par dager, sånn uten videre.

Ja, men du må betale fraktkostnadene. Og varen må selvfølgelig ikke på noen måte være ødelagt eller skada.

2

Et lite sidespor: Men hva mener du med "bildekvalitet". Hørtes litt merkelig ut at man må gi et par lapper ekstra for "billedkvalitet" i 2013.

Sikker på at det ikke bare er noen innstillinger?

1

Hvis pc'n har 1366X768 så er det dårligere bildekvalitet en en litt dyrere pc med 1920X1080 Som igjen er dårligere en 2560X1440

Som igjen er dårligere en 3840X2160

Selv har jeg 16:10 og da 1920X1200 Og ønsker bedre...

Det er altså fult mulig i dag og få forskjellige bildekvaliteter på bærbare pc'r. ofte sier prisen noe om dette, men alltid står det i spesifikasjonene hvilken oppløsning akkurat den pc'n leveres med.

1
DrSchwei [sitat…] Ja, er visst dette. Men min 3 år gamle hadde bedre bilder enn dette. Så er litt overrasket. Hadde en DELL for 15 år siden som hadde mye bedre bilder også..

For 15 år siden hadde du sikkert 4:3 skjerm. Så det blir anderledes.

Men du kunne ha en bedre pixsell sammensetning da. Og like bra med bits og antall farver som vi i dag her.

Den gamle Dell kunne feks ha hatt 1600X1200 og da med samme farve antall og bits som i dag. Vil gi ett bedre bilde en 1366X768 på en 16:9 skjerm.

I tillegg så kan noen skjermer med høy glans se ut til og ha bedre bildet, men større refleksjon. Så mange laptoper spesielt har matt skjerm for og unngå refleksjoner. Noen tilfeller kan det gi litt dempet bildet.

Vet også om noen som mener 4:3 generelt gir bedre bilde en 16:9. Men det er ikke ejg enig i.

Annen sak er att en lavere oppløsning på en mindre skjerm, mens fortsatt høy kvalitets skjerm kan gi opplevelse av godt bilde, og se bedre ut en en større skjerm med høyere oppløsningen. Dette har noe med forholdet mellom oppløsningen og skjermstørrelsen. (Og egen oppfatning, altså ditt syn)

1

Komplett har returrett - åpent kjøp 45 dager.

Så lenge varen ikke er skadet eller noe lignende er det bare å returnere. Bor du i nærheten av et pickup-point kan du levere det gratis der. Da slipper du altså fraktkostnader :)

Benyttet selv angrefristen på en TV som jeg brukte i cirka 10 dager tilbake til pick-up point. Leverte den i originaleska (vet ikke om dette er et krav, men kan være lurt), og fikk penger tilbake på konto etter 5 dager.

2

Mange takk for gode råd. Jeg har nå vent meg til PCen og den virker egentlig grei, og er også super til jobb. Så det er mulig jeg dropper retur. :-)

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar

Personvernerklæring

Jeg har begynt å ta litt spørreundersøkelser på nett, og de er ofte fra forskjellige byråer selv om de kommer fra samme nettside. Siden de kommer fra ulike byråer må jeg noen ganger godkjenne og huke...
1
0 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Laster...