Data og Internett

Mindstorms

Mobilt nettverk problemer

Hei,

Jeg prøver å koble pcen til mobilnettverket mitt, men det ser ikke ut til å fungere helt. Skjønner ikke hvorfor.

Den klarer å koble til som vanlig, Skype fungerer, men ikke vanlig nettsider, får bare feilmelding med "prøv å last igjen". Kan være en DHCP feil, men skjønner aldri helt hvordan jeg får fikset det, dessuten fungerer det fint på vanlig trådløse nettverk. Vet det har fungert tidligere, men også vært litt random på når det går. Nettbrettet har ingen problemer, den surfer helt fint.

Har sikkert 10x sjekket instillingene, kan ikke se noe særlig jeg kan endre på for at det skal fungere, kjørt feilsøkeverktøyet til Windows, men ser ikke ut til å hjelpe med noe.

Noen som har noen tips for hva som kan være galt? Deler med iPhone 5

1
0 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Data og Internett zickboy25 Siste svar

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar
Data og Internett Bompyboy Siste svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Laster...