Data og Internett

fargerik

Kopiere TV- program fra nett??

Noen ganger ser jeg TV- program på nett som jeg vil kopiere til PC for å ta vare på dem til eget bruk.

Det kan være debatter, konserter, slike ting.

I kveld er det f. eks. en konsert på NRK som jeg ikke får sett, på grunn av at jeg jobber.

Men det blir vel sannsynligvis lagt ut på nett for en begrenset tidsperiode, så akkurat når det gjelder NRK får jeg sikkert sett reprisen i natt.

MEN...hva slags program skal man bruke for å rett og slett laste det ned mens man streamer for å ha en piratkopi på sin egen harddisk?

Det er så mange programmer som blir slettet fra nettet etter en kort tid!

Å ta opp musikken uten bilde, fikser jeg lett, men å kopiere lyd og bilde, vet jeg ikke hvordan jeg gjør.

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

MEN...hva slags program skal man bruke for å rett og slett laste det ned mens man streamer for å ha en piratkopi på sin egen harddisk?

Det finnes noen veldig brukbare add ons til Firefox i hvertfall som laster ned hele programmet i en fei. Husker ikke navnet.

1
Kul_Djevel [sitat…] Det finnes noen veldig brukbare add ons til Firefox i hvertfall som laster ned hele programmet i en fei. Husker ikke navnet.

Hederstråden fra meg til deg ble slettet i en fei.

Det er visst ikke lovlig å starte en debatt om politi, spesielt ikke dersom man starter litt kinky med litt humor.

Jeg skal aldri, aldri mer utfordre øvrigheta og legge opp til debatt om snuten....de kommer vel glatt og røsker meg ut av soffan og glatter meg i glattcella.

Greit å vite hvor grensa går.

Så det er addons, altså? Greit, jeg bruker firefox, det vet guttungen sikkert alt om, jeg får be ham å fikse det i morgen.

1

Å ta opp musikken uten bilde, fikser jeg lett, men å kopiere lyd og bilde, vet jeg ikke hvordan jeg gjør.

Det er et program som heter Ant-videodownloader (se linken) her kan du laste ned gratis fra youtube,eller klipps fra snuskruller på diverse dirty tuber,men akkurat når det gjelder NRK er det ikke så fryktlig enkelt,de har lagt pakker med koder i flashspilleren,og det er ikke så enkelt å ta opp,men det er mulig å spore opp og omgå disse,men da skal man ha litt peiling--jeg vet ikke--kansje noen andre vet,men jeg har gitt opp NRK.

For å bruke ant,må du gi nettleseren tiilatelse med add-on,også må du huske å starte klippet,da kan du klikke på nedlastingsknappen--bare følg steg for steg-

NB det kan finnes noe dritt i nedlastingsboksen som heter ''Delta toolbar'' i det du innstallerer,husk å hake vekk alt sånt som tilbyes,dette kan være malware --jeg bruker dette selv,og fikk ikke noe dritt da jeg så veldig nøye etter i innstalleringsboksen--lykke til:)))

http://www.ant.com/video-downloader

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar

Personvernerklæring

Jeg har begynt å ta litt spørreundersøkelser på nett, og de er ofte fra forskjellige byråer selv om de kommer fra samme nettside. Siden de kommer fra ulike byråer må jeg noen ganger godkjenne og huke...
1
0 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Laster...