Data og Internett

Corvus

Gaming bærbar fra Lefdal, bra?

Tenkte jeg skulle kjøpe en bærbar til guttungen, er dette en grei pc om man også skal spille nye spill?

Bærbar

1
1 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

"Problemet" her er vel at det må være en laptop, ellers ville jeg gått for en stasjonær om det er ønskelig å senere oppgradere PCen (faktisk, om du vil oppgradere, må du det...)

Denne er ikke værst, men du må spesifisere hva du mener med "nye spill" Dette produktet er laget for det tidspunktet den var designet for, og vil kanskje ikke holde mange år, mens derimot om du går for en modell som koster mer (og dermed har bedre spesifikasjoner) vil den kanskje kunne holde tritt med standarden litt lengre. Selv om jeg personlig syntes 9K er mer enn nok for en PC. Du vil nok få mer for pengene om du bygger selv.

(For de det intereseres: Lefdal har her valgt å ignorere hyperthreading, og satt antall kjerner til 2...)

-pusur

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...