Nye VGD er lansert! Mer informasjon

PC til student, hva bør jeg velge?

Hei!

Jeg er i marked for en rask laptop som stort sett kun skal brukes til dokumenter, Office-pakken etc. Ja, det kommer selvfølgelig til å bli spilt av litt YouTube, Netflix, HBO og slikt småtterier, men i det store og hele skal den kun brukes som skole-pc.

Jeg har kikka på Chromebooks, men tror ikke det er noe for meg, da jeg tross alt vil trenge noen små programvarer av forskjellige slag, og vil sitte litt offline med dataen.

Jeg har en Yoga Pro 2 til media og litt tyngre greier, så alt jeg egentlig ønsker meg er rask oppstart, god batteritid, behagelig tastatur (gjerne med bakgrunnsbelysning, dette er dog ikke ett must), forholdsvis stor skjerm (minimum 14¨).

Og her er det beste, gitt at man kan få rimelige greier helt ned til 1800 kroner, setter jeg et slags tak på ca. 5000 kroner i dette tilfellet, da dette uansett bare skal brukes til lettere arbeidsoppgaver.

Kom VELDIG gjerne med konkrete forslag/lenker til PC'er som kan være aktuelle, jeg hakke peiling på RAM, MhZ, minne og prosessor eller noe :p

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Torotto

Kom VELDIG gjerne med konkrete forslag/lenker til PC'er som kan være aktuelle,

Denne ?

I3 CPU, SSD, 13,3" og vekt 1,59kg

3

JackAass

Den så genial ut, uten at jeg har direkte peiling. Finnes det lignende med fullt tastatur (gjerne med nummeriske taster) og dermed rundt 15 tommer?

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...