Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei

Jeg får så mye søppelpost på mailen min. Alt fra tilbud om reiser, vektnedgang, bokklubber, pengespill/gratisspinn, lån og finansiering, hvordan få en større penis (jeg er jente!) osv.

Hvordan oppretter jeg en ny mailadresse, der jeg kan slippe så mye søppelpost? Og, hvilke mailadresser er mere skjermet enn andre? Slik det er nå overser jeg jo mailer som er viktige i hele denne søppeljungelen.

Har, som de fleste andre, oppgitt min mailadresse både til bank, pensjonsutbetalere, leverandører osv. Hvordan får jeg ved et bytte gjort alle disse oppmerksomme på at jeg har fått ny mailadresse?

1
15 svar

15 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

JudasT

Nå har eg vori på Internett i 20 år, og ennå har eg aldri fått tilbod om å forstørre kuken. Det er heilt utruleg kor mykje detaljkunnskap annonsørane må ha om meg.

3

sentry4

Ja, de kjenner nok igjen en umulig oppgave når de ser den ;-)

Og til Gourmande: jeg har to adresser. En som brukes der jeg vet det er risiko for søppelpost og oppfølgingspost med diverse tilbud, og en der jeg er langt mer selektiv mht hvem jeg gir den til. Fungerer bra.

1

gourmande

Takk for svar, alle sammen :-)

1

BlackEagle

hvordan få en større penis (jeg er jente!) osv.

Trøst deg med at det er ikke størrelsen det kommer an på, men meter pr. sekund...

:o)

Mvh

BE

mann - så vidt han vet

1

TomPadang

Mozilla Thunderbird. Frittstående epost som har filter for søppelpost.

ingen over. Ingen ved siden.

1

Scandinoco

Gourmande, både Hotmail (Outlook) og Gmail fungerer bra for min del. Ser andre klager litt over søppel på Outlook, men det tror jeg har litt med å gjøre hvordan du konfigurerer kontoen. Yahoo er versting - masse søppel.

Jeg ville ha opprettet ny konto (med en annen leverandør enn den du har nå), men beholde den gamle en stund til, til du er sikker på at du har endret e-post adressen din alle de "viktige" stedene.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...