Data og Internett

gourmande

Bytte mail-leverandør

Hei

Jeg får så mye søppelpost på mailen min. Alt fra tilbud om reiser, vektnedgang, bokklubber, pengespill/gratisspinn, lån og finansiering, hvordan få en større penis (jeg er jente!) osv.

Hvordan oppretter jeg en ny mailadresse, der jeg kan slippe så mye søppelpost? Og, hvilke mailadresser er mere skjermet enn andre? Slik det er nå overser jeg jo mailer som er viktige i hele denne søppeljungelen.

Har, som de fleste andre, oppgitt min mailadresse både til bank, pensjonsutbetalere, leverandører osv. Hvordan får jeg ved et bytte gjort alle disse oppmerksomme på at jeg har fått ny mailadresse?

1
15 svar
Slettet-U75CDW

Nå har eg vori på Internett i 20 år, og ennå har eg aldri fått tilbod om å forstørre kuken. Det er heilt utruleg kor mykje detaljkunnskap annonsørane må ha om meg.

3

bank, pensjonsutbetalere, leverandører

Da må du logge inn å endre mailadresse, under personlige opplysninger.

1

Det som er irriterende er at man ofte ber om en gammel mailadresse når man skal opprette en ny. Men vil du ha ny gmail adresse, så tar det jo bare et øyeblikk å fikse.

1

Bruker Gmail, der går all søppelpost rett i en egen mappe, og så er det bare å bruke "masse" slett på den en gang i mnd. Fungerer helt greit og det er null stress.

1

Jeg får så mye søppelpost på mailen min

Ingen over ingen ved siden av gmail som er desidert best, null søppel etter hvert som man får luket unna.

Trolig de samme dustene som driver med dette og til sist er de alle henvist til søppelmappa.

1

Har, som de fleste andre, oppgitt min mailadresse både til bank, pensjonsutbetalere, leverandører osv. Hvordan får jeg ved et bytte gjort alle disse oppmerksomme på at jeg har fått ny mailadresse?

Det er så utrolig mange alternativer til e-post at du nesten bare må velge deg en og si (om du trenger det) Jeg vil ha hjelp til å sette opp X e-post konto.

Noen nevner at Gmail har god søppelpost filtrering, men mye handler nok om hvor du plotter inn e-post adressen din. Kanskje du burde ha en som du bruker til ting du vet ikke selger e-post adressen, type bank, osv og så heller fortsette å bruke den du har, eller en ny som bare brukes til ting der du ikke helt vet hva som vil skje, nettspill, nettkonkurranser og slike ting. Det er nemlig et marked for å kjøpe e-post adresser slik at man kan sende dem reklame.

-pusur

1

vordan få en større penis (jeg er jente!) osv.

Dette er et tilbud jeg er sikker på at mange jenter ville benytte seg av...;)

1

Grunnen til att du får all den søppelposten er att du har slengt rundt eposten din litt for mye på div. sider. Jeg får en del søppelpost på Live/Outlook/Hotmail kontoen min, da det er den jeg har brukt lengst. Men ingenting Gmail kontoen min.

1

Gourmande, både Hotmail (Outlook) og Gmail fungerer bra for min del. Ser andre klager litt over søppel på Outlook, men det tror jeg har litt med å gjøre hvordan du konfigurerer kontoen. Yahoo er versting - masse søppel.

Jeg ville ha opprettet ny konto (med en annen leverandør enn den du har nå), men beholde den gamle en stund til, til du er sikker på at du har endret e-post adressen din alle de "viktige" stedene.

1

Mozilla Thunderbird. Frittstående epost som har filter for søppelpost.

ingen over. Ingen ved siden.

1
Slettet-U75CDW Nå har eg vori på Internett i 20 år, og ennå har eg aldri fått tilbod om å forstørre kuken. Det er heilt utruleg kor mykje detaljkunnskap annonsørane må ha om meg.

Ja, de kjenner nok igjen en umulig oppgave når de ser den ;-)

Og til Gourmande: jeg har to adresser. En som brukes der jeg vet det er risiko for søppelpost og oppfølgingspost med diverse tilbud, og en der jeg er langt mer selektiv mht hvem jeg gir den til. Fungerer bra.

1

hvordan få en større penis (jeg er jente!) osv.

Trøst deg med at det er ikke størrelsen det kommer an på, men meter pr. sekund...

:o)

Mvh

BE

mann - så vidt han vet

1

Lignende innlegg

Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar

Personvernerklæring

Jeg har begynt å ta litt spørreundersøkelser på nett, og de er ofte fra forskjellige byråer selv om de kommer fra samme nettside. Siden de kommer fra ulike byråer må jeg noen ganger godkjenne og huke...
1
1 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Elbil vandreren Publisert

Nissan Leaf 2017 USA-modell

Måtte koble fra batteriet og etter gjeninkopling er den over på miles, miles per hour osv. I menyen under "Language" har jeg satt "English" (norsk er ikke tilgjengelig) og "Metric" men fortsatt vises...
1
0 svar
Laster...