Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorledes bli kvitt kontakter på FB

Jeg har spurt om det før men ikke fått et brukbart svar. Jeg har en det kontakter som jeg ikke vil ha og trenger å stryke dem fra listen. Er det en måte man kan fjerne dem på uten å fornærme dem? Dette er kontakter jeg ikke har hatt med å gjøre på 10-15 år og er gått ut på dato.

2
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Scandinoco

Tror ikke du skulle bry deg særlig. Har du ikke hatt kontakt med dem på 10-15 år så skulle det ikke være så veldig fornærmende for dem. Og dersom de gjerne fortsatt vil ha kontakt med deg, kan de jo sende ny venneforespørsel - om du ikke vil fornærme dem så aksepter det.

Alternativt kan du gjøre som enkelte jeg har sett; å sette en statusoppdatering om at du kommer til å fjerne en del venner som du har null kontakt med, ingen chats, ingen likes, av X grunn (eksempelvis ha en mer oversiktlig FB). Da skulle ingen føle seg fornærmet, og om de er interesserte i å fremdeles ha deg som venn så vil de nok skrive :)

2

FlGARO

Er det en måte man kan fjerne dem på uten å fornærme dem?

Vil de i det hele tatt merke det? Får man egentlig beskjed om at man har blitt slettet fra en venneliste?

Jeg har ved et par ganger sett at jeg har blitt fjernet fra vennelisten til to stykker, og har ikke fått dette med meg. Noe som var helt greit, hadde ikke utvekslet et ord med dem på fire-fem år uansett.

Så, det er vel rett og slett bare å fjerne dem og de får ikke vite om det, med mindre de etter mange år brått finner ut at de skal snakke med deg.

1

petterG

Vil de i det hele tatt merke det? Får man egentlig beskjed om at man har blitt slettet fra en venneliste?

Nei, man får ikke beskjed om sletting.

1

FlGARO

Da er vel problemet til trådstarter løst? Han kan bare slette dem som venner. De vil mest sannsynlig aldri merke det uansett.

1

Trolljegern

Snakk om å være selvhøytidelig når du tror en du ikke har hatt kontakt med på 10-15 blir fornærmet over at du sletter dem på FB. Haha!

1

MagneSt

Snakk om å være selvhøytidelig

Nei, er ikke helt enig. Det er mye overfladisk på FB og status med lang venneliste, men tipper noen kan bli sur hvis de oppdager at de er slettet, men mest sannsynlig vil de som nevnt ikke merke det.

Det burde fortsatt ikke være galt å tenke hensyn i vårt samfunn.

2

Trolljegern

Det var status å ha stor venneliste i 2008. Ingen bryr seg om vennelister lenger. Og hensyn er kjekt å vise her i verden, men hvordan viser man ikke hensyn ved å fjerne en person man ikke har snakket med på 10-15 år fra en liste på Internett?

1

MagneSt

En med 500+ "venner" vil vel neppe merke det om du fjerner personen fra venneslisten din heller?

1

petterG

Pek på navnet til vedkommende og så på boksen med "Venner". Velg det som passer... Alternativt slutt å "Følge" dem, under boksen "Følger".

Knappen med "Slett som venn uten å fornærme" finnes dessverre ikke.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...