Nye VGD er lansert! Mer informasjon

er fortsatt historiens verste nettside! Nå også med blinkende julepynt nederst. Klasse!!!

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sl500

Han har jo prøvd å selge hytta på Tjøme i 20 år fra den samme siden. Kanskje man skal anbefale å bruke en eindomsmegler?

http://www.arngren.net/tjome.html

2

Link-86

Ahhhhh Arngren. For en type. Husker som barn fattern tok meg med dit noen ganger for å se på ting. Var en rimelig spesiell sjappe på 90 tallet. Husker fattern kjøpte noe datautstyr der som gjordet at 2 pcer kunne bruke samme skriver med en bryter i midten. Hjemme"nettverk" før nettet. Haha...herlige minner!

1

verticalman77

Jeg måtte smile da jeg klikket på "23 butikker" hvor følgende tekst dukket opp: "Her er 23 Butikker hvor du kanskje kan ...kjøpe varene på denne web'en."

1

dinslask

Jeg husker papirkatalogen til Arngren mens han holdt til på Sjølyst. Der Frithjof selv var avbildet minst en gang på hver eneste side i katalogen, og velkjent humorobjekt. Avbildet, som i tegnet lite ikon-tryne. Smekkert. Han var hobbytekno-skrotets Ivar S Løge.

Husker jeg var på Sjølyst og rotet i hyllene med varene som alle virket som B-varer, mens Frithjof snakket i telefonen med noe som måtte være en av hans filialer. Det var jo startet en 2-3 filialer om jeg husker rett, bl.a. en i Tr.heimsveien like ved Akerselva.

Alle som hadde bladd i katalogens utallige A4-sider og dessuten sett plakaten på butikken, visste godt hvem krølltoppen inne i butikken var.

Frithjof spurte "andre enden" om "...ja, legger du opp med feil varespekter da...?", hvilket fikk det til å høres ut som det var problemer med salget.

Faktum var at uansett "varespekter" så var alt de hadde omtrent bare dritt eller kvalitet på linje med tysk 70-talls porno. Frithjofs hyller ga tydelig inntrykk av b-varer over hele linja. Parti-skrot.

1

petterG

Flere av det svenske nettavisene er dårlige, Expressen rekker nesten opp til Aftonbladet...

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...