Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har slettet en del venner på snapchat, jeg hadde så mange som jeg egentlig ikke kjenner så godt. Kan de fortsatt se min mystory? Er jeg fortsatt på deres venneliste? Må jeg blokkere dem for å få dem helt bort eller holder det å slette dem?

På forhånd takk!

- QueenT

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

AlexJ

Jeg trur kanskje de vennene dine kan forsatt se dine Storyer uten jeg er 100%. Men du kan gå inn på instillinger på Snapchat og gå inn på menyen, Min Story også velge "Mine venner" som kan se storyen din! Å da skal det bare være de som du har på venne lista som får se storyen. :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...