Nye VGD er lansert! Mer informasjon

PCn ordnet seg selv etter kræsj.

Forleden kræsjet PCn min, alt låste seg. Jeg prøvde å slå den av og på igjen, men hele tiden låste den seg et minutt etter at den kom på. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg slo den på og lot den stå på. Etter hvert oppdaget jeg at den begynte å jobbe med noe, og etter noen timer fungerte maskina helt fint igjen. Men det kom opp mange rare meldinger på skjermen som at Java ikke funket, det samme med Windows Update, og at minne nesten var fult. Men når den funket igjen virket ihvertfall Windows Update, og jeg kjørte Java på nytt. Tror også minne er ok selv om jeg vet ikke om det var internminne eller... Noen som har forklaring på dette her ??

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

xpoolman

Nye PCer har jo gjennoppretting innebygget. Det kan jo være at maskinen selv skjønte at den kræsjet, og gjennopprettet seg selv.

Spooky med kunstig intelligens ser du :-)

Men hva bruker du java til nå ???

1

merterje

Igrunn vet jeg lite eller ingenting om Java, bortsett at jeg en gang hørte en gang at det er for sikkerheten ved bankbetalinger eller lignende, men at det kanskje ikke er brukt for det nå. Mener du at jeg trygt kan slette Java ?

1

Mr.Daddycool

Slett det, du trenger det ikke lenger. Ble brukt til nettbankpålogging for noen år siden, programmet kan vel ikke brukes i Chrome nettleseren uansett. Skulle du en gang få brukt for noe slikt, er det bare i installere det igjen, dette er gratis programvare.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...