Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommer det en oppdatering av GET Box ll software?

Er det noen som vet om det kommer en oppdatering av softwaren på GET Box ll? Etter den store oppgraderingen av boxen som kom i 2016 har menyen og resten hengt voldsomt når jeg prøver å blade. Så jeg håper en oppdatering kommer snart. Noen som vet noe?

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

FlGARO

Håper inderlig de har forbedret forrige versjon. For en komplett ubrbukelig brukervennlighet til hadde lagt opp til. De som hadde designet det greiene der må ha vært fullstendig blåst i huet.

Etter to uker med dette, så ba jeg dem pent om å sette systemet tilbake til hvordan det var før.

Hvem i svarte helvete i Get fant ut at horisontale lister over opptak var en god idé når alle andre i århundrer har laget vertikale lister? I tillegg til å kun vise de seks siste opptakene som er gjort. Kjempesmart om man har tatt opp serier og drar på ferier og må se de nyeste episodene først.

Jeg tror jeg aldri har kjeftet noen i andre enden av en telefon noen gang. Når man har ventet så mange år på en oppgradering, og så lager de et slik komplett makkverk.

Absolutt alt var feil omtrent med oppgraderingen når kom til brukervennlighet. En fjernkontroll med noen få knapper som gjør at omtrent alt var to eller tre tastetrykk unna hvor det før var en.

1

KjetilAMyklebust

GET skulle komme med en oppdatering på "den nye opplevelsen" om et par uker. Han jeg chattet med visste ikke hva slags oppdateringer det er snakk om, men de vet om problemet med treghet. Så da får vi bare vente å se..

1

Trolljegern

Eneste innvendingen jeg har mot Get Box II er hvordan opptak vises, er jævlig irriterende at de ikke kan samle serier i faner og slikt. Ellers har jeg ikke merket noe av denne tregheten, men nå skal det sies at jeg ser veldig lite lineær-TV, går mest i Apple TV og screen mirroring fra Mac'en.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...