Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skjermen min lager en strøm lyd fra strømledningen

Jeg har en BenQ skjerm, jeg vet ikke hvordan modell det er men når jeg setter i strømledningen så kommer det en strøm/påtennings lyd.. er ikke helt sikker på hva jeg skal kalle lyden men når jeg tar ut ledningen igjenn så lukter det litt brent av støpselet til strømledningen. Skjermen min slår seg da av og på når jeg beveger på ledningen. Noen som vet hva det kan være og hvordan jeg kan fikse det ? :) takk for svar

1
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

xpoolman

så lukter det litt brent av støpselet til strømledninge

Er det "påsveiset" støpsel eller kan du skru det opp ?

Dersom det kan åpnes så kan du dra i ledningsendene. Dersom det er brudd eller nesten brudd så skal du klare å dra ut den lederen med brudd i. Da kan du kappe av tilsvarende lengde på kabelen og skru støpselet på igjen.

Dersom støpselet er sveiset fast kan du klippe av dette, skrelle av et par cm. av kappen på kabelen og foreta samme forsøk som over. Kapp kabelen der bruddet er, kjøp nytt støpsel, monter dette på kabelen.

1

Hattlis

Dette kan jo være direkte brannfarlig. Det er nok dårlig kontakt der ja. Ville funnet ut av dette snarest slik at det ikke brenner hos deg.

1

petterG

Prøv å bytte strømledning hvis den er av løs type. Hvis ikke reklamasjon(fem års reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven), eller reparasjon/ny skjerm.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...