Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Radio bredbånd "timer ut"!?

Jeg har radiobredbånd og har vært greit fornøyd med det. Jeg synes hastigheten var litt treg og innkalte Romerike Bredbånd for at de skulle fikse på det. De kom og flyttet "antennen" for å få inn bedre signal. Da måtte vi også trekke ny kabel. Etter det har hastigheten vært bra, men som sagt går nettet og "timer ut". Hvis jeg gå i "cmd" og skriver "/ping vg.no -t" vil det etter vært begynne å komme "Request timed out". Man merker det utrolig godt i onlinespill og lignende. Kort fortalt kutter nettet i noen sekunder med jevne mellomrom. Jeg fikk Romerike Bredbånd til å se på det, men han påsto at alt var bra og at han ikke ville gjøre noe mer. Jeg hadde håpet at det var noen internetteksperter her som kunne hjulpet meg litt:P Takk på forhold!

1
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fargerik

Jeg hadde det der for ti-tolv år siden, og slet med det samme på grunn av at det ikke var 100% fri sikt fra antenna til senderen.

Det var en gren på et tre som innimellom viftet i vinden og forstyrret signalet.

Har du noe som kan skygge for signalet?

2

Tonvi

Nett-fyren mente at det ikke var det men kan snakke med han å spørre. Jeg kan hvertfall sjekke her hjemme, men er ganske så sikker at det er fri sikt fra meg.

1

silas

vil det etter vært begynne å komme "Request timed out".

Gjelder dette problemet alle enheter i huset? Når det gjelder jitter på 12 ms, så er dette et mål på hvor mye ping varierer i gjennomsnitt fra gjennomsnittlig ping. Problemet ditt høres nesten ut som et modemproblem. Du har ikke tilfeldigvis noen i huset som bruker nettet til torrent?

1

Tonvi

Ja dette gjelder alt! Har prøvd å koble kabel fra antenna rett inn i en pc og er fortsatt samme problem. Det er samme resultater med kabel fra antenna så det er ikke noe som kjører i bakrunn.

1

silas

Kjør pingtest regelmessig og tar gjerne vare på screenshots av resultatet. Hvis du får svært høye jitter-verdier, har du dokumentasjon på dette. Hva heter modemet? Type?

1

silas

Jeg hadde håpet at det var noen internetteksperter her som kunne hjulpet meg litt:P Takk på forhold!

Gå til www.pingtest.net og gi oss en tilbakemelding. Hvis signalene er svake, vil du kunne oppleve stor forskjell når det regner eller snør. Hvis du befinner deg i skogen, vil snø på trærne ha en del å si.

1

Tonvi

26 ping og 12ms jitter. Nettet er bra helt til det "timer ut".

1

Torotto

Brukt dette verktøyet for å analysere nette.

http://nutsaboutnets.com/netsurveyor-wifi-scanner/

1

Tonvi

Dette ble resultatet

http://imgur.com/a/x3dcB

1

Topguy

Du kan ikke legge ved bilder her på forumet. Du må laste opp bildet et sted og poste linken til bildet her.

Men det du trenger for å evt. overbevise leverandør om å ta deg seriøst er å bruke et program som du lar stå på et par dager som tester linja hvert minutt. da får du en oversikt over hvor ofte linja faktisk faller ut of hvor lenge.

Jeg kan ikke si at jeg vet om et bra program for dette, de jeg vet om blir fort veldig tekniske. Mulig noen du kan finne her: http://www.dslreports.com/tools som kan kjøre i en browser er passende for deg.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...