Data og Internett

mannfolk

Barnespill til nettbrett uten reklame

Kidsa har fått nettbrett og de syns det er veldig gøy å spille og se på film. Vi er positive til at de gjør det, så lenge det ikke blir for lenge i strekk og at spillene / filmene ikke er voldelige eller ufine.

Men de gratis-spillene som ligger på Google-Play inneholde masse reklame, og snik-markedsføring av andre spill, sånn at de må vente 1 min mellom hver gang de spiller. I tillegg blir det alltid mas om å få laste ned de spillene det er reklame for.

Er det noen som har erfaringer med dette, og vet av lure løsninger? Fins det andre steder det går an å få tak i gratis spill som ikke har så masse reklame? Noen som har tips til morsomme spill som ikke inneholder reklame?

1
2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

og vet av lure løsninger?

Kjøp fulversjonen av spillene, og vipps, så er nestern all reklame borte.

2

Som du vet er det "ingenting som er gratis". Reklame er prisen for "gratis" spill.

Alternativet er å kjøpe spillene eller stjele spillene.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...