Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg driver i disse dager og skifter leverandør av internett fra Telenor til annen leverandør fordi Telenor har varslet at nåværende linje skal legges ned. Så lurer jeg på om hvordan Telenor vil stille seg til at jeg ønsker å beholde min nåværende e-postadresse.

Er det noen som har erfaring om dette? Jeg er takknemlig for seriøse svar

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

PerryAndre

Er det noen som har erfaring om dette? Jeg er takknemlig for seriøse svar

Jeg skiftet fra Telenor til Telia for jeg var misfornøyd med hastigheten på feriestedet. Det angrer jeg ikke på. Hastighten er den samme på feriestedet som hjemme og nettet er pålitelig. Ruteren (ZTE) tar med på feriestedet.

1

Columbus_3

Takker for svar. Det jeg er mest opptatt av nå er om Telenor lar meg beholde min nåværende e-postadresse eller om jeg må skifte. Jeg ønsker ikke å skifte.

1

IndocteCollectio

Ta kontakt med telenor så bruker dette løse seg helt greit. Har du mobilabb hos telenor?

https://www.telenor.no/privat/kundeservice/oppsigelse/?fbclid=IwAR1OJZ_EX95DZ7PjyNTxnHtFiT4T6LpmN_h1jm47E7aINrf0kEFbqTCEFdg

1

PerryAndre

Jeg tror din epost adresse hos Telenor medfører at din epostadresse der blir terminert med skifte av internettleverandør. Var i allefall slik for noen år siden.

Jeg har for lenge siden laget epost adresse hos hotmail. Adressen er fornavnetternavn@live.no. Det er for meg personlig. Jeg har flere epostadresser.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...