Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er det ikke automatisk lyssetting i Windows 10? Finner det ikke på min maskin. Jeg har en Intel grafikk app (tror jeg) men der står det ikke noe om automatisk lysregulering. Noen som har tips?

1
9 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

JOlsen

Hva skal gamma stå på? Jeg har nå 1,2. Leste en plass at det burde stå på 2,2, men da blir det veldig lyst. Hva er riktig?

1

deleted250823

Leste en plass at det burde stå på 2,2, men da blir det veldig lyst. Hva er riktig?

Bør stå på 2,2.

1

JOlsen

Hva vet en som deg om det? Du har ikke peiling på noe, det har du vist i alle dine innlegg.

1

petterG

Det riktige er det du er komfortabel med...

1

Sevens7ar

Er det det som kalles kveldsmodus du er ute etter, altså at styrke og temperatur på skjermen dempes ved et angitt tidspunkt? I så fall kan du klikke på windows-tasten og begynne å skrive inn "kveldsmodus" så skal det komme opp. Eventuelt kan du lete frem det samme manuelt under Innstillinger -> System -> Skjerm -> Innstillinger for kveldsmodus.

1

JOlsen

Det var ikke det jeg mente, kveldsmodus har jeg funnet. Jeg leste at det var en innstilling for automatisk lysregulering i Windows 10. Men jeg finner det ikke. Jeg regulerer alt på Intel HD- grafikkontrollpanel. Det er knapper under på skjermen, men de er håpløse å bruke.

1

Sevens7ar

OK, skjønner. I følge dette og dette er det nok da helst snakk om at skjermen din ikke har en lyssensor som muliggjør automatisk lysregulering og at innstillingen derfor ikke er synlig noe sted.

1

JOlsen

Jeg har en AOC skjerm. Leste på nett at i Windows 10 var det en knapp hvor du kunne stille inn på automatisk lysregulering. Stemmer det?

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...