Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dele/streame musikkfil én gang

Hei,

Jeg har forsøkt å google dette uten å klare å finne ut noe særlig, derfor håper jeg at noen med peil kanskje kan si om det jeg er ute etter eksisterer.

Jeg kunne tenke meg å dele en egen låt med noen slik at de kan lytte til den en gang eller noe, men uten å gi dem filen - altså uten at de kan laste den ned. Da er det vel kanskje streaming som er det mest logiske? Dette er ikke noe som er gitt ut ennå, men det hadde vært greit om enkelte personer kunne fått hørt det likevel. Derfor; finnes det en tjeneste hvor man kan sende en fil til noen som de kan åpne opp og spille av en gang eller to uten at de laster ned og "får" filen/låten? Gjerne en seriøs og trygg tjeneste.

Jeg syntes egentlig at det er merkelig at det skal være så vanskelig å finne dette selv når jeg søker, for jeg mener jo å huske at jeg har hørt om det tidligere. Noen som kjenner til noe slikt som kan hjelpe meg?

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

fargerik

Jeg kunne tenke meg å dele en egen låt med noen slik at de kan lytte til den en gang eller noe, men uten å gi dem filen - altså uten at de kan laste den ned.

Det er umulig. Det du deler, har du delt. Trengs ikke annet enn en mikrofon og en dings som lager opptak, så har mottakeren en kopi.

1

Sevens7ar

SoundCloud gir deg mulighet til å dele lenker med utvalgte personer til låter som ikke er offentlig synlige og eventuelt resette lenken til låten etter en viss tid hvis du ikke vil gi dem permanent tilgang.

Ellers har du jo f.eks. funkwhale som muligens gjør samme nytten, uten at jeg skal si det for sikkert i og med at jeg ikke har brukt den tjenesten før.

1

Lignende temaer

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Bilde

Foto og video

Foto og video

Laster...