Ikke så mye at det er noe å bekymre seg over. Jeg restarter mine når Windows ber om det, ellers er de påskrudd hele tiden.

1

ER loddinger og andre forbindelser på HK og andre komponenter 100% greier elektronikken seg. Varme, og for mye varme dreper elektronikken. Jeg har en laptop her som har stått på i mer eller mindre ustanselig utenom når den selv har bedt om det. Men pass på. Mikrochipper og prosessorer som er bygd opp av en masse microchipper tåler ikke noe særlig over 70 - 75 grader før de svis. Grunnen til dette er ikke at en laptop står på hele tiden, men at en laptop har et mer kompleks kjølesystem enn en stasjonær pc. Den tas også med rundt over alt, og det inkl. også plasser den ikke har noe å gjøre. Feks. oppi senga og satt direkte ned på madrassen eller dyne, uten å få sugd i seg skikkelig med luft, og den lufta som den får i seg er med all den dritten som ligger skjult i sengetøyet ditt. Gud vet hvor mange laptopper jeg har hatt inne til sevice og som jeg har måtte rense opp i kjølesystemet til fordi det er gjenpakka med støv og dritt. Det ligger pakka i baller og stenger for kjøleribber mm.

Det verste du kan gjøre med et OS er å starte det opp. Derfor står mine maskiner på 24/7, jeg renser kjølesystemet 1-2 ganger i året pr. maskin jeg har i drift. Den eldste maskinen jeg har nå er en maskin med MS Vista som går som ei klokke enda. Er aldri noe problem.

1
Laster...