Data og Internett

Almladra

DRITKJIPT PROBLEM MED FARGE PÅ PC-SKJERMEN

På skjerminnstillinger er PC'n min satt til Laveste fargekvalitet (4 biter),og jeg kan ikke få satt det høyere. De andre valgene til fargekvalitet er ikke der, heller ikke valgmulighetene til skjermoppløsning, som står på 800x600 piksler. Hva gjør jeg?

Før dette skjedde installerte jeg noen ulike programmer som krevde omstart av maskinen for å virke. Siden jeg skulle installere flere program som krevde dette utsatte jeg omstarten til jeg hadde installert alt. Kan det være et problem?

Eller er det et virus?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Siden jeg skulle installere flere program som krevde dette utsatte jeg omstarten til jeg hadde installert alt.

Det er problemet ditt. Forsøk en oppdatering av skjermkortdrivere. Fungerer ikke det, må du avinstallere programmen og gjøre det ordentlig :o)

1
Almladra "support skrev: Forsøk en oppdatering av skjermkortdrivere? Hvordan gjør jeg det?

Det kommer an på hvilket OS (operativsystem) du bruker. Bruker du f.eks Windows 98, så kan du gjøre det på en enkel måte ved evt. å innstallere "nye" vga-drivere over de andre. Deretter restarter du maskinen og installerer driverne dine på ny.

(Høyreklikk på desktopen og velg egenskaper, avansert, kort, endre (eller noe lignende. Husker ikke helt i farten) Der kan du velge drivere.

Har du et annet OS så finnes det andre måter å gjøre dette på. Bruk hjelp eller søk litt på nettet. Readme.txt filen til driverne for ditt skjermkort er også ganske grei å lese.

NB: Det kan hende at litt info om skjermkortet fremdeles blir liggende i registeret etter at du har installert et nytt på den måten jeg forklarte deg, men stort sett går det greit.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...