Data og Internett

Bitmarck

Problem ved opplasting

Jeg har hatt et problem som har kommet og gått siden jeg fikk bredbånd, og bare når jeg romsterer rundt i KaZaA eller Direct Connect.

Maskinen fryser totalt, den låser seg, og enten står musepila stille eller så kommer blank skjerm. Ingen feilmeldinger. Og eneste måten å komme ut av det er å rive ut strømkabelen. Dessverre.

Men noen ganger har sulamitten kunnet stå på i flere dager og kanskje en hel uke ad gangen og utveksle filer uten problemer. Logger jeg av og på nettet, derimot, må det gjentatte brutale omstart til for at alt skal fungere nogenlunde bra igjen.

Men problemet har i det siste oppstått stadig oftere, noe som førte til at jeg så meg nødt til å formatere maskinen, oppdatere alle tenkelige drivere samt installere Service Pack 3 (Windows 2000), bare for å prøve. Men den gang ei. Nå fungerer selve maskinen bedre enn på lenge, men når det gjelder fildeling er alt ved det gamle. Faktisk verre; nå blir det automatisk omstart hvis noen begynner å hente filer fra meg.

Så det jeg lurer på om det er nettverkskortet mitt som har det moro. Sandberg Network Adaptor 10/100.

Det kunne være lurt å spørre dere før jeg kaster bort pengene på et nytt kort. Er takknemlig for alle svar, selv svar som ikke har noe med saken å gjøre. :-)

1
2 svar

PS! Slik "ser" maskinen ut for øvrig: Pentium III 933Mhz 512MB Ram Abit ST6 motherboard Creative Ti4200 GeForce 4 Pinnacle PCTVsat Pinnacle DC10 capture board

Det er ingen maskinvarekonflikter, men kan noe allikevel kræsje?

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...