Data og Internett

runel

Mulighet for begrensing av tilgang på skriver??

Finnes det noen mulighet, i XP Home, for å begrense tilgang til en skriver??? Her har vi to skrivere, en laser og en blekkskriver. Skulle gjerne hatt det slik at for og bruke blekkskriveren, måtte du være pålogget som administrator/full tilgang, eller med passord, mens alle brukere skulle ha tilgang til laserskriveren.

Lar dette seg gjøre??

1
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

På pro, så er det bare å nekte via GP til andre enn adm/full tilgang.

Kjenner ikke til Home, men er det ikke GP der også?

1
meandu Group Policy

Prøvde litt, men det virker som dette bare er tilgjengelig på nettverksprintere! Søkte litt på hjelp også, fant til slutt en forklaring på hvordan en skulle gjøre dette, men fikk det ikke til. For og komme inn på menyen sikkerhet, må jeg holde nede CTRL når jeg høyreklikker. Jeg gjør dette, men får ikke frem noen meny som heter sikkerhet!

1
runel "meandu skrev: NTFS ?" Ja!

I printers and faxes- h.klikk på skriveren du vil begrense tilgang på --> properties. Fjern de gruppene du ikke vil ha tilgang på flippen security. (hvis den er der da :)

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...