Data og Internett

duppsko

PCen rebooter under XP

Har et lite problem. Har fått med meg at andre har også dette problemet. Vet ikke helt når det skjer, men lurer på om det alltid skjer når jeg skal spille et multiplayer-spill og prøver å koble meg opp mot en server. PCen restarter og neste gang jeg går inn i XP igjen kommer det opp en error-report med dette:

C:\WINDOWS\Minidump\Mini120101-15.dmp C:\DOCUME~1\SUMEER~1\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml

Har en PIII 450Mhz, 128MB RAM og Gainward Geforce4 m/64 MB RAM.

1
2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Høyreklikk på "My Computer" og velg Properties. Gå til "Advanced" og "Startup and Recovery". Fjern haken i "Automatically restart".

Neste gang denne feilen skjer, vil maskinen din blue-screene istedet for å restarte. Skriv ned feilmeldingen som står på skjermen og søk på nettet (eller post den her).

1

Har fått det samme problemet også etter at jeg lasta ned SP1 til XP Home. Det skjer ikke ofte, men det er kjeldeig når det skjer. Vet ikke hvorfor det skjer.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...