Data og Internett

hof

Trøbbel etter besøk på ymse nettside

Etter et besøk på en nettside med ymse innhold, har maskina hostet rimelig mye og skjermbildet fryses titt og ofte og blue-screenen herjer mer enn aldri før.

Har kjørt virussjekker, men alt virker som det skal. Har slettet en del filer rundt det tidsrommet da jeg ble sendt inn på denne siden uten at det hjalp.

Forslag til hva jeg kan gjøre for å slette eventuelle filer som kan ha lagt seg på maskina og som føkker opp systemet mitt?

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

"Ymse", hehe...

Du kan jo alltids leite gjennom disken etter nye exe-filer som dialler.exe osv.

Se om du finner noen smuss-ikoner.

Hvis du trives på "ymse"-sider, bør du ihvertfall skru opp sikkerhetsinnstillingene i browseren din, sånn at du unngår at ting & tang blir installert uten at du merker det..

1

Last ned Ad-Aware og sjekk med den.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...