Data og Internett

OscarV

Noen arendalitter +omegn her, et spørsmål til der

Hallo

Hvis dere (Arendalitt +omegn) kjøper noe hos PSdata og ikke er fornøyd, hva gjør dere da? Sender det i posten?? Det ligger jo i Arendal.

Fordi jeg var ikke fornøyd med den nye nesten komplette data'en jeg kjøpte. Jeg spurte om jeg ikke bare kunne kjøre opp til de med den, men de ga meg et svar som tyder på at firmaet nesten ikke eksisterer engang. Jeg MÅTTE sende det i posten. Nå finner de ikke pakka...

Oscar V

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

PSdata ligger på Stoa(hvis du er kjent i Arendal). Der har de en butikk iallfall, så det skulle jo gå greit å levere der....

~kattemat

1
kattemat PSdata ligger på Stoa(hvis du er kjent i Arendal). Der har de en butikk iallfall, så det skulle jo gå greit å levere der.... ~kattemat

"kattemat skrev: PSdata ligger på Stoa(hvis du er kjent i Arendal). Der har de en butikk iallfall, så det skulle jo gå greit å levere der...." --- Her skulle jeg skrive at jeg bestile en HD fra PSdata, men så var det fra Komplett jeg bestilte HDen fra ;)

Uansett, i en av de emailene som Komplett har sendt meg så står det;

"Er varen sendt gjennom posten eller annen selvstendig fraktfører skal den sendes tilbake på samme måte (jf. Angrerettloven §15 tredje ledd)."

... Jeg antar at PSdata følger de samme retningslinjer.

1
OscarV Viste ikke at de hadde butikk fremdeles, hvorfor sa de ikke fra i så fall. Kunne jo spart mye penger. Skal ALDRI handle på PS, takler de ikke. Frekke og arogante er de.

PS Web (www.psdata.no) og de to PS Data-butikkene i Arendal og Grimstad er to forskjellige selskaper i Østereng-gruppen. PS Web driver kun med e-handel og har man kjøpt noe der så har det ingenting med de to butikkene å gjøre.

Skjekk organisasjonskartet :-) http://212.4.42.18/ostereng/ostereng/ontime.asp?doc\_id=1087

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Laster...