Data og Internett

purplebikini

webcamera

har et gammelt Logitech webcam som er totalt ræva..... er det felles for alle vanlige webcam at bildekvaliteten er begredelig med videochat? hvilket cam bør jeg kjøpe for å få jævla bra bilde på videochat? og hva koster det? gidder ikke kjøpe hvis det ikke er knallbra.

har forøvrig en synkron 2mbs linje.....

1
6 svar

"purplebikini skrev: har et gammelt Logitech webcam som er totalt ræva..... er det felles for alle vanlige webcam at bildekvaliteten er begredelig med videochat? hvilket cam bør jeg kjøpe for å få jævla bra bilde på videochat? og hva koster det? gidder ikke kjøpe hvis det ikke er knallbra.

Hva skal du bruke den til? Vise frem det nye skjorta di?

Sex is not the answer. Sex is the question. Yes is the answer.................................

1

"purplebikini skrev: har et gammelt Logitech webcam som er totalt ræva..... er det felles for alle vanlige webcam at bildekvaliteten er begredelig med videochat?

Jo dyrer jo beder.

har forøvrig en synkron 2mbs linje....."

Men har de som du skal snakke med dette?

1

Kjøpte et Logitech Quickcam pro 4000 for et par uker siden, og det var (selvfølgelig) langt bedre enn mitt 2-3 år gamle webcam. Har også innebygd mikrofon, noe som gjør at det blir *litt* mindre rot og ræl på pulten.

Koster 750,- på steder som f.eks. Komplett.

Det feteste akkurat nå (innen rimelighetens grenser) er vel det siste trådløse webkameraet til Logitech med en rekkevidde på 20 meter eller noe, men det koster vel rundt 2000 kroner.

1

Det beste er faktsik å kjøpe deg et digitalt videokamera med "web cam" mulighet. Sony og JVC har slike. Koster vel 14 - 20 000 for et skikkelig knallbra slikt kamera, men da blir jo kvaliteten deretter også. Det er beste kamera rådet jeg kan gi deg. Vet komplett selger et Sony Digital Videokamera DCR-IP220 som har streaming via USB 2.0. Tror dette kamerat skulle fungere fint og gi et KNALL resultat. :o) Koster 17 400,-

Wolverin

1
Wolverin Det beste er faktsik å kjøpe deg et digitalt videokamera med "web cam" mulighet. Sony og JVC har slike. Koster vel 14 - 20 000 for et skikkelig knallbra slikt kamera, men da blir j...

Wolverin skrev: Det beste er faktsik å kjøpe deg et digitalt videokamera med "web cam" mulighet.

ja,kanskje er det mest fornuftig å kjøpe et digitalt videocam... har undersøkt litt på nettet i dag og det ser ut som virkelig gode webcam koster like mye som et godt digitalt videocam. skal prøve å få se hos en forhandler om jeg får demonstrert sony med streaming..

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...