Data og Internett

Bobsock

Win98 gjør meg mentalt syk!

Har i det siste hjulpet en del folk med å fikse litt sånne småting som å formatere og å bytte operativsystem (fra win98 til win2000), men i dag så skulle jeg bytte omvendt altså fra 2000 til 98. Og da holdt jeg på å legge meg inn på psykisk avdeling. Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt (kan kanskje ha noe med gårsdagens festligheter og gjøre), men fyttirakkern det er ikke noe særlig! Og så begynte den jævla dritten å mase om en fil den ikke fant. Det var da jeg nesten fant frem tauet og knøt en løkke rundt hodet... men så kom redningen. Eieren av PC'en fant ut at win2000 egentlig var ganske greit, det var som en lykkepille for meg!

Takke seg til Win2000 og den vakre standard lyseblå fargen og de deilige skyene med en grønn og en oransj firkant!

La merke til en liten feil i det jeg har skrevet, man knyter ikke løkken rundt hodet, men rundt halsen.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hehe :)

W2K er langt deiligere både i bruk og oppsett enn W98 ja, det er jeg fullstendig enig i :)

1

"Bobsock skrev: Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt[...]" --- Unnskyld at jeg spør, men hva har _standard fargeoppsett_ med hvor bra eller dårlig et OS er?

1

hmmm. Da bør du prøve XP home, det er en prøve på god mental helse det.....

1
MRN01 "Bobsock skrev: Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt[...]" --- Unnskyld at jeg spør...

"MRN01 skrev: "Bobsock skrev: Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt[...]" --- Unnskyld at jeg spør, men hva har _standard fargeoppsett_ med hvor bra eller dårlig et OS er?"

Det jeg mente var de forferdelig dystre fargene. De har ikke noe med hvor bra eller dårlig det er, men det har med helhetsintrykket å gjøre.

1

"Bobsock skrev: Har i det siste hjulpet en del folk med å fikse litt sånne småting som å formatere og å bytte operativsystem (fra win98 til win2000), men i dag så skulle jeg bytte omvendt altså fra 2000 til 98. Og da holdt jeg på å legge meg inn på psykisk avdeling. Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt (kan kanskje ha noe med gårsdagens festligheter og gjøre), men fyttirakkern det er ikke noe særlig! "

Om fem år så sier du det samme om w2k....

~kattemat

1

jeg husker i 95 da PC folk dreiv og skrøyt så sinnssykt om Windows 95.. jeg husker i 95 da PC folk dreiv og skrøyt så sinnssykt om Windows 98..

si meg.. har Windows 95 og 98 blitt noe dårdligere eller er det akkurat det samme operativsystemet som kom i 95 og 98?? ;)

kjøp Amiga! :)

Sharkan

1

"Bobsock skrev: Har i det siste hjulpet en del folk med å fikse litt sånne småting som å formatere og å bytte operativsystem (fra win98 til win2000), men i dag så skulle jeg bytte omvendt altså fra 2000 til 98. Og da holdt jeg på å legge meg inn på psykisk avdeling. Fy faen for noe dritt nittiåtte er! Også så stygt det er, sånn med tanke på standard fargeoppsett. Ble nesten litt kvalm der jeg satt (kan kanskje ha noe med gårsdagens festligheter og gjøre), men fyttirakkern det er ikke noe særlig! Og så begynte den jævla dritten å mase om en fil den ikke fant. Det var da jeg nesten fant frem tauet og knøt en løkke rundt hodet... men så kom redningen. Eieren av PC'en fant ut at win2000 egentlig var ganske greit, det var som en lykkepille for meg!

Takke seg til Win2000 og den vakre standard lyseblå fargen og de deilige skyene med en grønn og en oransj firkant!

La merke til en liten feil i det jeg har skrevet, man knyter ikke løkken rundt hodet, men rundt halsen." _____________________________________________________________

Om du får feilmeldinger, fordi DU gjør noe galt, eller det er problemer med drivere o.l er ikke Win98 sin skyld. At du neppe benytter 98se, der de mest ekstreme 98 feilene er fikset- for så å kritisere 98, er håpløst (du nevner ikke at du bruker 98se). Pr. tiden benytter ca. 35% av brukerne 98/98se (sto en plass på itavisen.no)- blant annet av den grunnen at 98se er mange hakk bedre enn 2000/XP på framerates/spill/grafikkutnyttelse innen applikasjoner- og ikke har spyware. Så å kritisere 98 på grunnlaget over er svært tynt, kjernen i OSet er selvsagt noe ustabil, men det kommer ikke fram i innlegget over.

Det jeg savner er threader på VGnett som tar opp hvilken type Spyware XP inkluderer, og hvilken informasjon som blir sendt til Microsoft. Synes dette er mye mer interessant å diskutere, startet tidligere et par threader om dette, men det virker som om det er mange som aksepterer spyware integrert i OSet....

Macklett som bruker både 98se (spill) , og XP.....

1
RulleRimfrost Etter XP anti-spy er det vel ikke noe å bli paranoid av, tror jeg da...... Når i tillegg Ad-aware fjerner resten. Noen som har logga slikt her eller ?

"RulleRimfrost skrev: Etter XP anti-spy er det vel ikke noe å bli paranoid av, tror jeg da...... Når i tillegg Ad-aware fjerner resten. Noen som har logga slikt her eller ?" ________________________________________________________________

Ja, tror du da:) Etter antispy og Ad-aware så har du framdeles problemer med spywaren i Media Player (ved oppdatering eller nedlasting av codecer-da du er nødt til å gi tillatelse via brannmuren) : http://www.itavisen.no/art/1298239.html). Da blir avspillingslistene dine sendt til Microsoft:) og ikke glem MSN spywaren heller...

Men å kjøre adaware er å anbefale...

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...