Data og Internett

Kreps76

Paginering i Word 97

Er det mulig å stille inn pagineringa i Word 97 slik at sidetallsnummereringa 'hopper over' første side? (altså at den starter med side 1, men på det som egentlig er side 2)

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg vet ikke hva du skal lage for noe og heller ikke om det må være i ett dokument, men du kan jo bare lage forsiden i ett eget dokument...?

1

Du må bruke noko som heiter section break. Da kan du nummerere dei forskjellige seksjonane kvar for seg. Brukte dette på prosjektoppgave på skulen for ei tid tilbake. No har eg berre norsk versjon av word heime, og der finn eg ikkje fram. Sjekk hjelpefila på section eller section break.

Lykke til.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...