Data og Internett

Plutoo

Pokkers Microsoft

Kjører på Win XP

Kikka litt på nettleseren MSN Explorer, nå har den tatt over to iconer på skivebordet mitt (det ene var icon for instillinger til internett, og den andre var Outlook Explorer icone som plutselig ble endra til hotmail-adressa mi). MSN Explorer var noe av det mest glorete og styggeste jeg har sett av en nettleser, og jeg vill ikke ha den lengre. Så hvordan får jeg sletta den?? messenger og hotmail adressen vil jeg beholde..

MSN Explorer fulgte med da jeg installerte Win XP, og jeg vil fjerne den helt fra maskina mi. Kikka innom lista til "legg til fjern programmer" , men der sto den ikke oppført. Skal jeg fjerne den manuelt så er jeg redd for at jeg f***er opp litt mye, evt. at mange løse filer ligger igjen.

-hørte også at Microsoft snart skal ta betalt for driten. Men jeg vil ikke ha den!! -så det så!!

kan noen hjelpe meg (igjen...)

1
4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

smør deg ei skive med banos. da ordner alt seg.

1

Kontrollpanel -> Legg til/Fjern programmer -> Legg til/Fjern Windows-komponenter

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...