Data og Internett

TJHooker

WinAmp-playlist problem

Sliter som sagt med en playlist her. WinAmp Versjon 2.8.

Har laget en playlist bestående av 26 låter fra et album i riktig rekkefølge. Når jeg starter denne på første låt (In the Flesh?) så hopper den over alle låtene helt ned til Comfortably Numb. Hvis "spoler" forbi så begynne den jaggu å hoppe gjennom alle pånytt og stopper på Comfortably Numb. Har installert en crossfader fra SQRSoft (eller noe lignende) har prøvd å skru denne av og spille som vanlig, men samme problemet skjer igjen. Har prøvd å lage en ny playlist med det skjer igjen. Hva er feil?

Hvis jeg åpner alle låtene så spiller dem som vanlig, men dette albumet må høres i riktig rekkefølge...

1
3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Winamp hopper jo over lenker til filer den ikke finner... Flyttet eller endret navn på noen av filene i det siste...?

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...