Data og Internett

Meitran

Trådløst Internett

Jeg lurer på om det er mulig og få tilgang til internett via parabolantenne. I tilfellet, hvordan er hastighet og pris?

1
4 svar

"Meitran skrev: Jeg lurer på om det er mulig og få tilgang til internett via parabolantenne. I tilfellet, hvordan er hastighet og pris?"

Ja, de eneste jeg vet om som gir to-veis satelittlinje er Tiscali, ganske dyrt men du finner priser på www.tiscali.no, hvis du bor nogenlunde sentralt til kan du prøve og legge deg inn hos firstmile.no som kun krever 20 kunder pr sentral for og bygge ut med ADSL.

1

Internett via parabol er et mareritt. :-)

Først så må forespørselen sendes ut via telefonlinja hos deg, så skal resultatet sendes i retur over satelitten...

Finnes så vidt jeg vet et selskap som leverer denne tjenesten, men det er primært for nedlasting av filer som ligger på deres server.

Trådløst via satelitt er ikke å anbefale for annet enn direkte nedlasting av filer. Det er totalt uegnet å surfe på...

1
Guffe Internett via parabol er et mareritt. :-) Først så må forespørselen sendes ut via telefonlinja hos deg, så skal resultatet sendes i retur over satelitten... Finnes så vidt jeg vet...

"Guffe skrev: Internett via parabol er et mareritt. :-)

Først så må forespørselen sendes ut via telefonlinja hos deg, så skal resultatet sendes i retur over satelitten...

Finnes så vidt jeg vet et selskap som leverer denne tjenesten, men det er primært for nedlasting av filer som ligger på deres server.

Trådløst via satelitt er ikke å anbefale for annet enn direkte nedlasting av filer. Det er totalt uegnet å surfe på..."

Øhm nå leverer faktisk Tiscali, som nevnt over, toveis satelitt. Denne får du 400kbps nedlasting og 100 kbps opplasting (på maks). Dette skal du vel få men pingen er visst elendig.

Alt dette koster visst 15 000 kr,- for utsyret, og 1 500 kr,- i mnd (12 mnd bindingstid).

~RèÑZõr~ [objorkum.com]

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...