Data og Internett

Fredag

Popups får exploreren til å henge seg opp

Den siste uken har jeg slitt med et kjedelig problem med Internet Explorer. Popup-reklamer, lenker som åpner nye vinduer etc. får exploreren til å henge seg opp. "Program not responding", står det. Dette er kjedelig siden slike løsninger er så vanlige nå i disse tider.

Kan det ha sammenheng med at jeg kjørte en rimelig grundig opprensking av spyware ved hjelp av Ad-Aware? Hadde ingen problemer før jeg gjorde dette. Men etter å ha fjernet alt jeg hadde på Ignore-listen så har jeg fortsatt problemer.

Har også prøvd å reinstallere IE uten at det hjalp noe.

Bruker IE 6.0

Mvh, Fredag

1
12 svar

Ingen fornuftige svar å få? Hmmmpf... :-(

Fredag

1

En enkel og grei løsning, som jo ikke er en direkte løsning på ditt problem, er å reinstallere Windows. Formater opp disken, reinstaller Windows, og smokk inn driverene du trenger for å få alt til å fungere slik du øsnker. Denne gangen forsøker du å unngå de tingene du tror kunne forårsake at IE hengte seg. :o) Er temmelig sikker på at dette vil løse problemet ganske så effektivt.

En annen løsning er å rett og slett drite i IE, og legge inn Netscape 7.0 eller Opera, og benytte dette som browser. :o)

Siste mulighet, som trolig ikke vil ha noe å si, er å kjøre scandisk på alle diskene (partisjonene) dine, kjøre defrag på dem og sjekke hele maskinen for virus. Dette KAN i enkelte tilfeller hjelpe noe...

Wolverin

1
flash99 Hadde nøyaktig samme problem etter å ha brukt adaware en gang. Endte med at jeg reformaterte. Du kan jo også prøve netscape 7. Den er ganske bra. www.netscape.com

Har ikke formatert, men installert Opera. Det fungerer knirkefritt bortsett fra en ting: På min mus har jeg fire knapper, hvorav den ene sideknappen fungerer som en back-knapp, dvs. at browseren hopper tilbake til forrige side når jeg trykker på den nevnte knappen. Dette er en så integrert del av min surfing at jeg blir grønn av irritasjon over at denne ikke fungerer i Opera, noe den gjorde uten problemer i IE. Noen som vet hvorfor? Har prøvd i kontrollpanelet for mus og det er ingen problemer der, kun i Opera.

Mvh, Fredag

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...