Data og Internett

rosh

musikk på kazaa

går det ann å laste ned mapper, f.eks hele album som i dc, med kazaa?? eller går det bare ann å laste ned ned en og en sang??

1
8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Det har jeg ofte lurt på selv også. Har til nå bare klart å laste ned en og en sang. Får ikke engang til å merke flere sanger og sette på down om jeg er inne hos en bestemt bruker og skal ha la oss si 3 sanger. Bruker kazaa lite.

En ting til. På kazaa går det ann å sende beskjed til brukere ved å høyreklikke på brukeren og å "send message". Hvis de svarer og du svare dem igjen, også vil du skrive noe mer enn det du gjorde (kommet på noe ekstra lissom). Hvordan klarer man da å finne tilbake til beskjedene? Virker som dette ikke går ann..

Wolverin

1
Wolverin Har kazaa lite denne muligheten? Wolverin

Ja, det er mulig dersom du har f.eks en sang av Oasis og i My kazaa/audio/album står det hvilket album denne sangen tilhører (The Masterplan). Høyreklikk og "Find more from same" - "Album". Problemet er at ikke alle fører opp hvilket album sangen tilhører.

It's a small world, but I wouldn't want to paint it...

1
Wolverin Det har jeg ofte lurt på selv også. Har til nå bare klart å laste ned en og en sang. Får ikke engang til å merke flere sanger og sette på down om jeg er inne hos en bestemt bruker...

Wolverin skrev: Det har jeg ofte lurt på selv også. Har til nå bare klart å laste ned en og en sang. Får ikke engang til å merke flere sanger og sette på down om jeg er inne hos en bestemt bruker og skal ha la oss si 3 sanger. Bruker kazaa lite.

Det problemet har ikke jeg. Bruker kazaa lite.

It's a small world, but I wouldn't want to paint it...

1
petete Wolverin skrev: Det har jeg ofte lurt på selv også. Har til nå bare klart å laste ned en og en sang. Får ikke engang til å merke flere sanger og sette på down om jeg er inne hos en...

Gå inn på f.eks www.allmusic.com, søk på band, finn plate, med alle sangene listet nedover. Skriv inn artisten, søk på sangene en etter en. Da får du flest treff, raskere nedlasting, og sikrer kvaliteten (den det er flest av er ALLTID bra). Siden søket tar litt tid så kan du skrive neste låt (kopier fra allmusic) mens Kazaa (lite) søker, dobbelklikk når du har nok treff og trykk enter, så søker den på neste låt. Gjenta dette ca 14 ganger (et album ca.).

Dette er den definitivt mest effektive måten på Kazaa. Har ikke prøvd DC sin hele album sak.

evt søk på band og entire album så får du noen ganger hele albumet i èn fil.

1
Wolverin Hmmm.... virker som jeg må ta en liten reinstall gitt... Takk for tipsene. Wolverin

Da har jeg reinstallert Kazaaa Lite, og nå ble det mer sus over ting her. Jeg fant også ut at ved søk på audio, så kunne jeg ved å klikke på linken for flere søke kriterier, skrive inn album og ønsket kvalitet der, og skrive inn artist og hake av for artist på det vanlige søket. Da fikk jeg bare sanger som er på det ønskede albumet, og sangene kom bare en gang med så rask overførings hastighet som er tilgjengelig på max. Svært enkelt å laste ned hele album da. Benytter meg av www.zailor.no, www.cdon.com og www.kelkoo.no når jeg skal finne album med tracking liste. :o)

Wolverin

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Laster...