Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Herregud, vær så snill, hjelp meg! (Java/Buypass)

Jeg har to maskiner tilkoplet det samme nettverket. Den ene maskinen får jeg ikke brukt Norsk Tippings nettspill på lenger (Buypass). Det oppstå etter et virus/orm-angrep, tror jeg. Maskinen skal nå være virus- og spyware-fri. Begge har Windows XP SP2. Java plug-in er installert. Innstillinger for internett er default på begge, innstillinger for Java er også likt. Programmet for testing av kortleser sier at alt er OK. Java og software til kortleser er reinstallert, ny driver fra kortleserens produsent er også installert, resultatet er det samme. Applet IpsIdentityApplet notinited står det nederst på siden når jeg prøver å få aksess til mine spill, eller om jeg prøver å levere spill. Det spesielt rare med dette er at jeg heller ikke får tilgang på http://www.buypass.no, hverken med Internet Explorer eller Firefox. The page cannot be displayed. Alle andre sider åpnes. Buypass.no virker på den andre maskinen, som kortleseren også virker på. Den maskinen brukes imidlertid som spill-PC, den er tilkoplet projector og surround, og står i et rack. Så det er uaktuelt å bruke den til å levere nettspill.

Jeg bruker AVG Free Edition antivirus, Eset NOD32 antivirus, Spybot antispyware og Windows Firewall. Det er de tre første programmene som i hovedsak skiller den fra maskin nummer 2, som bruker Norton System Works og Windows Firewall. Resultatet er likt selv om jeg slår av disse programmene samtidig.

Hvis jeg ringer til Norsk Tipping eller Buypass ber de meg nok bare om å installere kortleseren på nytt. Og jeg har ikke lyst til å reinstallere Windows igjen. Det er bare et par måneder siden sist, da tok det meg en hel dag dag å installere Windows + alle programmene på nytt. Huff!

1
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

joey415

Hvis jeg ringer til Norsk Tipping eller Buypass ber de meg nok bare om å installere kortleseren på nytt. Og jeg har ikke lyst til å reinstallere Windows igjen. Det er bare et par måneder siden sist, da tok det meg en hel dag dag å installere Windows + alle programmene på nytt. Huff! -------------------------

Du skal ikke trenge å innstallere Windows igjen. Mest sansynlig er at der har oppstått noe krøll med Java'en.

Når du prøver å gå inn på "Min Side", blir spillekortet lest da?

Hadde et problem med dette selv, men jeg avinnstalerte java, og brukte Bypass CD'en til å innstalere den på nytt. ( Det er en gammel utgave av java som ligger der, men du får spørsmål om å oppdatere etter hvert.)

Fjern "Bypass Smartkortstøtte" og "Java" programmene, i Legg til og fjern programmer.

------

En telefon til Norsk tipping er ikke så dumt, tviler på at de kommer med forslag som ikke er nødvendige.

1

Bitmarck

Jeg avinstallerte Java og støtte for kortleser. Renset deretter registry med CCleaner og restartet. Hentet så siste driver fra Buypass via den andre PC'en, installerte og restartet. Fortsatt fikk den ikke kontakt med buypass.no. Så nullstilte og innstilte jeg på nytt routeren og bredbåndsmodemet. Samme dårlige resultatet igjen. I mild depresjon syntes det å være ingen annen mulighet enn å installere Windows på nytt for å få bukt med fandenskapet. Jeg satt og gruet meg og tenkte på hva årsaken kan være. Så fikk jeg en idé, spør meg ikke hvor jeg fikk den fra, for det vet jeg ikke. Det trådløse nettverkskortet.. Jeg avinstallerte det, restartet, installerte det på nytt, skrev inn passord, og vips så fikk jeg adgang til Buypass.no og selvfølgelig Norsk Tippings tjenester. Merkelig tilfelle. Men det virker igjen. :)

1

Furious-D

Opplevde akkuart det samme! Fekk ny CD frå Norsk Tipping med ny programvare. Til ingen nytte, klin umulig å komme inn på buypass.no.

Prøvde det du gjorde og det funket! Eg har vanlig nettverkskort, men gjorde samme nytten å avinnstallere og innstallere på nytt.

Funker no uten kortleserprogrammet, tenger kun java. Nydelig å få orden på det igjen!!! Takker for tipset. ;-)

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...