Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Herregud, vær så snill, hjelp meg! (Java/Buypass)

Jeg har to maskiner tilkoplet det samme nettverket. Den ene maskinen får jeg ikke brukt Norsk Tippings nettspill på lenger (Buypass). Det oppstå etter et virus/orm-angrep, tror jeg. Maskinen skal nå være virus- og spyware-fri. Begge har Windows XP SP2. Java plug-in er installert. Innstillinger for internett er default på begge, innstillinger for Java er også likt. Programmet for testing av kortleser sier at alt er OK. Java og software til kortleser er reinstallert, ny driver fra kortleserens produsent er også installert, resultatet er det samme. Applet IpsIdentityApplet notinited står det nederst på siden når jeg prøver å få aksess til mine spill, eller om jeg prøver å levere spill. Det spesielt rare med dette er at jeg heller ikke får tilgang på http://www.buypass.no, hverken med Internet Explorer eller Firefox. The page cannot be displayed. Alle andre sider åpnes. Buypass.no virker på den andre maskinen, som kortleseren også virker på. Den maskinen brukes imidlertid som spill-PC, den er tilkoplet projector og surround, og står i et rack. Så det er uaktuelt å bruke den til å levere nettspill.

Jeg bruker AVG Free Edition antivirus, Eset NOD32 antivirus, Spybot antispyware og Windows Firewall. Det er de tre første programmene som i hovedsak skiller den fra maskin nummer 2, som bruker Norton System Works og Windows Firewall. Resultatet er likt selv om jeg slår av disse programmene samtidig.

Hvis jeg ringer til Norsk Tipping eller Buypass ber de meg nok bare om å installere kortleseren på nytt. Og jeg har ikke lyst til å reinstallere Windows igjen. Det er bare et par måneder siden sist, da tok det meg en hel dag dag å installere Windows + alle programmene på nytt. Huff!

1
3 svar

Furious-D

Opplevde akkuart det samme! Fekk ny CD frå Norsk Tipping med ny programvare. Til ingen nytte, klin umulig å komme inn på buypass.no.

Prøvde det du gjorde og det funket! Eg har vanlig nettverkskort, men gjorde samme nytten å avinnstallere og innstallere på nytt.

Funker no uten kortleserprogrammet, tenger kun java. Nydelig å få orden på det igjen!!! Takker for tipset. ;-)

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...