Datahjelp

Sanding

Batteriproblemer!

Hei! :)

Min søster har en liten bærbar PC, en Lenovo IdeaPad S12, med W XP.

Men i det siste har det vært helt umulig å bruke den uten lader. Kobler man den fra så slukner den med en gang, som om batteriet ikke hadde vært koblet til.

Når jeg går inn på "egenskaper for strømalternativer" får jeg ikke endret noe under fanen "strømoppsett", og under fanen "strømmåler" står det at det er 96 % strøm igjen på batteriet. Ellers ser alt normalt ut etter mine øyne.

Er det noen som har peilig på sånt, som kunne tenkt seg til å hjelpe oss litt? :)

Isåfall hadde det vært supert! :)

Hilsen Sanding

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Mest sannsynlig dødt batteri, kontakt Lenovo for å få ordnet med et nytt (dersom pcen ikke er alt for gammel). Evnt selges det rimelige batterier på diverse utenlandske nettbutikker.

1

Ååå, så du tror det? PC'en er ikke mer enn et par år, så synes det burde holdt litt til! Men takk for hjelp, skal se hva vi får til.

1

Er pcen mindre enn 3 år gammel bør det nok gå på garanti (forventet levetid av produktet), så ta kontakt med Lenovo om det..

1

Takker for svar :)

Noe jeg ikke visste var at PC'en hadde falt ned på gulvet for en stund siden, og så sluttet visst batteriet å fungere kort tid etterpå.

Og da stiller vel saken seg litt annerledes... fallskader havner vel ikke inn under garantien, men de trenger kanskje ikke å vite hvordan det skjedde?

1
Sanding Takker for svar :) Noe jeg ikke visste var at PC'en hadde falt ned på gulvet for en stund siden, og så sluttet visst batteriet å fungere kort tid etterpå. Og da stiller vel saken s...

Noe jeg ikke visste var at PC'en hadde falt ned på gulvet for en stund siden, og så sluttet visst batteriet å fungere kort tid etterpå.

Og da stiller vel saken seg litt annerledes... fallskader havner vel ikke inn under garantien, men de trenger kanskje ikke å vite hvordan det skjedde?

Ikke si det til dem.

Oppdager dem det og dem sier noe, kan dere bare si åja.. uf det var synd.

Oppdager dem det ikke og da sender nytt batteri. Så bare smil pent...

1

Reklamasjonsrett på laptopbatterier er 2 år. Det var 1 år men ble endret til 2. Hvis din laptop er eldre enn 2 år så har du ikke krav på nytt batteri.

1

Takk for nyttig info, bbonga!

Er det butikken man kjøpte PC'en man skal henvende seg til? Tror kanskje det er håp om at den fremdeles er under 2 år gammel.

1

Lignende innlegg

Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
10 svar
Datahjelp gilean Publisert

Hjelp til kjøp av stasjonær gaming pc

Hei. Vurderer å kjøpe en stasjonær gaming pc. Budsjettet mitt er rundt 20 000 -27 000. Jeg ønsker at PC-en skal kunne spille 4k spill. Vurderer denne 3080 ti fra Elkjøp til 23 000 kr men litt bekymret...
Bilde

HP Omen 30L i7-11/16/1000/3080TI stasjonær gaming-PC - Elkjøp

Med HP Omen 30L GT13-1837no stasjonær gaming-PC får du et rent og stilig design med en rå kraft. Nestegenerasjons grafikk fra NVID


Bilde www.elkjop.no
1
0 svar
Datahjelp cesilie123 Publisert

Svart skjerm og lyd

Hei! Jeg har fått er problem med pc min, den skrur seg ikke på. Den funket helt fint i går og har stått med laderen i hele natt. Jeg skulle starte pc for noen minutter siden, men den ville ikke på og...
1
0 svar
Vitenskap Script Siste svar

Media

Nå pågår et program på Discovery Science som tilbakeviser von Dänichen og den slags sine teorier, til fordel for rasjonelle forklaringer basert på kunnskap. Det er alldeles ubegripeluig hvordan mureri...
2
2 svar
Laster...