Datahjelp

Corvus

Sette inn Windows HD i stasjonær

Har en gammel, stor HD som var oppstartsdisken med Windows XP. Vil overføre alt av filer til harddisken i den nye stasjonære med Win 10.

Er det noe problem å skru inn den gamle harddisken i den nye maskinen? Den nye maskinen vil vel uansett boote med Win 10, eller blir det noen konflikt med den gamle harddisken, som evt også vil boote xp?

1
2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nei ikke hvis begge er SATA disker. Har du en gammel disk med ATA, så må du bruke en docking og USB.

Når du setter inn den andre disken, så må du sørge for at Bootdisken fortsatt er den samme. Kan settes i bios. Boot rekkefølge.

1

Skjekk også at du faktisk har strømledning til den inne i kabinettet du skal montere den i. Hvis ikke er enkleste alternativ dockingstasjon.

-pusur

1

Lignende innlegg

Vitenskap TerjeRasmussen Siste svar

TOLLTULL

Har sett litt på TV2 serien om de norske tollerne. En av tollerne sa på bakrommet at "han bare måtte skjelle ut harryhandlern". Dette var svært uprofesjonelt av vedkommende, han burde hatt en skikkeli...
2
1 svar
Spill Komunista Siste svar

Endelig

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Jeg bestilte PS5 15. juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen.
7
1 svar
Laster...