Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hjelp - det dukker opp hjelpesider etc

Litt vanskelig å forklare dette men...

På min bærbare HP Probook så "popper" det opp hjelpesider etc fra windows eller den nettleser jeg bruker. Dette skjer når jeg skal skrive noe eller jeg bruker piltaster. Men det skjer ikke hele tiden, mest etter at maskinen er litt varm. Virker nesten som at det er noen "kommandotaster" som aktiveres.. Jeg oppgraderte til Windows 10 her nylig men problemet er der fortsatt.

Noen som vet?

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

nometalhorse

Noen som vet?

Har du HP Support Assistant installert på maskinen?

Hvis den er installert så tipper jeg det er denne som kommer med "vinduer" - enten oppdater den til siste versjon, eller av-installer den.

2

trheim11

Nei jeg har ikke denne installert.

1

pusur44017

Høres ut som virus/adware, kjør en sjekk med antivirusprogrammet ditt. Dette er ikke nødvendigvis farlig, men "hjelpesidene" er falsk or kan potensielt være farlig. Også, hvor popper dette opp? I nettleseren din? Er det en fysisk side som åpner seg eller er det noe som kommer opp på siden av andre nettsider?

-pusur

2

trheim11

Nei det er ikke falske sider og jeg har forsøkt med antivirusprogram etc. Popper opp hjelpesider i selve nettleser og windows-hjelpesider/snarveier. Men altså veldig varierende mellomrom og der virker som det blir mer etterhvert som den blir varm. Etter å ha restartet maskin så blir det litt bedre for så at det popper opp div vinduer igjen. Igår når jeg skulle skrive i dette forumet i Chrome, så poppet opp "save as" vinduet etter at jeg begynte med tasten "S"

1

Topguy

Igår når jeg skulle skrive i dette forumet i Chrome, så poppet opp "save as" vinduet etter at jeg begynte med tasten "S"

Høres litt ut som et tastatur problem, er det de samme "hjelpe" sidene som dukker opp hvis du trykker f.eks "F1" i Chrome ?

1

gjespe

Her er en link - som kanskje løser problemet.

HP support

Dette er en tjeneste du kan avbryte - sannsynligvis startes den ved oppstart.

1

pusur44017

Ta et screenshot når dette skjer og last opp på bildr og gi linken her.

-pusur

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...