Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan redde en e-post når programmet låses?

Hei. Jeg har akkurat skrevet en lang og viktig e-post. Men akkurat i det jeg skulle til og sende den, kom det opp en melding som dessverre kommer fra tid til annen på min tilårskomne pc - et program "svarer ikke". I dette tilfellet var det Windows Live Mail, og e-posten står usendt (jeg har ikke trykket på send-knappen ennå). Jeg tok en screen shot, men den dekker bare litt av innholdet. Og nå står e-posten og jobber. Jeg ser min kladd i bakgrunnen, men får ikke tilgang til den. Jeg er redd at alt forsvinner dersom jeg trykker på oppgavebehandling og avslutt oppgave. Noen som vet om andre måter jeg kan redde e-posten på?

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Type-R

Takk for gode tips og innspill. Jeg måtte nok bite i det sure eplet og se e-posten gå tapt.

1

petterG

I Outlook har det blitt en vane å trykke Ctrl-S med jevne mellomrom når jeg skriver lange mailer, da har man alltid mesteparten lagret hvis noe skulle skje.

1

Mr.Daddycool

Skriv lange avhandlinger i tekstbehandlingsprogram og legg det ved som et vedlegg i eposten, eller bare klipp teksten og lim den inn i eposten. Hvor vanskelig skal man gjøre noe så enkelt :)

1

petterG

Ja si det, men hvorfor skrive, klippe og lime når man kan skrive og lagre drafts direkte i Outlook? Word kan også som kjent krasje...

1

TomPadang

Det er lurt å kladde lange eposter i tekstbehandling og lagre dem. Så kopierer man bare inn i epost. Da mister man ikke noe, om noe går galt.

Selv bruker jeg Mozilla Thunderbird. Det finnes eget backup-program som man kan kjøre for å sikre eposter.

1

petterG

Windows Live Mail har ingen autosave-funksjon, så det du ikke ser er nok tapt...

1

hillebillys

Er du sikker, sjekka nå. og min har en "kladd" mappe. Ikke hatt behov for den, men havner ikke mail der om det blir avbrutt før den blir sendt?

edit: Sorry, det er W10 mail appen jeg har. Det er vel ikke helt det samma

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...