Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Innholdsfortegnelse i Word

Hei! Når jeg ber Word om å opprette innholdsfortegnelse lager den en helt tilfeldig liste hvor mange av overskriftene mangler. Alle overskriftene er markert med overskrifter av ulik rang. Hva gjør jeg galt?

Jeg blir veldig glad for hjelp! Vennlig hilsen datadusten

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Datadusten

...noen steder tar innholdsfortegnelsen også med seg et helt avsnitt av teksten under overskriften selv om denne teksten er i "normal".

1

return_of_drakkar

Jeg har ofte opplevd det samme.

Prøv: - sett overskriften til Normal skrift - oppdater innholdortegnelen - merk av den aktuelle overskriften som overskrift på nytt - oppdater innholdfortegnelsen på nytt

2

Jallaskar

Innholdsfortegnelsen blir vel opprettet ut fra stilen du har valgt til overskriftene. Sjekk hvilken stil du har benyttet til overskriftene (Overskrift 1, Overskrift 2 osv)

Edit: ser nå at du sier du har gjort dette. Men det fungerer i alle fall hos meg så lenge jeg har satt stilen i overskriftene riktig.

1

Datadusten

Hei Jallaskar! Takk for raskt svar :) Jeg har brukt stilene som seg hør og bør, men innholdsfortegnelsen bare overser enkelte av dem. Den skriver 1.0 1.4 2.0 osv...1.1, 1.2 og 1.3 mangler. Og sånn er det gjennomgående uten system i 6 kapitler. Veldig rart?

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...