Nye VGD er lansert! Mer informasjon

håper noen ser hva jeg skriver og at det går bra. For nå skriver jeg i blinde. Dvs...skrivefeltet vil ikke flytte seg over tastaturfeltet som tidligere. Hva er galt .

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

hillebillys

Høres helt normalt ut.

Samme på konas ipad, nåværende iphone 6pluss, den forje iphone 5, og den gamle iphone 4

Men mac air har ikke dette problemet, der funker ikke vgd i det hele tatt.

1

politikk

Hillebillys : har hatt ipad i flere år og første gamg jeg har opplevd oroblemet. Samme også oå andre sider og funksjoner så det ser ut til at scrollefunksjon er blitt borte ved skriving. Kan ellers flytte opp og ned hvis ikke tastatur er i funksjon. Ps skriver fremdeles i blinde så dog kan ikke redigere. Bare og håpe at dette blir lesbart.

1

politikk

Hillebillys : har prøvd oppdatering også og det hjelper hheller ikke.mellomrommet nedenfor tastayuur er akkurat stort nok til det røde send feltet. Hvorfor kan tekst skyves n/ skjermbilde skyves ned og ikke opp ?

1

politikk

Hillebillys : problemet lot seg løse med og nullstille alle innstillinger. Tydeligvis finnes en funksjon på tastaturet eller en utilsiktet bugs som kan låse scrollefunksjonen oppover mens tastatur er i bruk.

nyttig og vite for andre som får samme problemet !

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...