Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor forsvinner ikke epostene som jeg har slettet fra mappen 'slettede elementer'? Det står; Gjenopprett elementer som er slettet fra denne mappen? Hvor lang tid går det før alle de slettede epostene er borte for godt? Er minst to måneder, kanskje mer, siden jeg hadde en omgang med å slette unødvendige eposter. Har Hotmail.

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

RoyalGard

Blir borte etter 30 dager, det er normen...

1

Bompyboy

For å slette eposter trykker jeg på 'tøm mappen' men tydeligvis er de ikke borte for godt for det står Gjenopprett elementer som er slettet fra denne mappen. Vil ha de helt bort! For gått!

1

hillebillys

Gjennopprettmuligheten er bare for en periode, da det er folk som sletter ting, og siden oppdager att dem klarte å slette flybilletten sin.. Dermed kan disse tåke huene innen rimelig tid, gjenopprette slettet epost. Slik att dem ikke mister den ferien.|

Hvis du ikke ønsker den muligheten så må du forlate Hotmail. Bytte til ett epost tjeneste som ikke har webmail. Bruke så en epostklient, som da ikke har gjenopprett mulighet. Sette innstillingene til å slette fra server ved synkronisering til epostklienten.

Da har du full råderett og kan sete alt eksakt slik du ønsker..

1

xpoolman

Kanskje det er noe som heter "tøm søppelbøtta" eller noe slikt ?

Slik som på Windows...

1

Lignende temaer

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Været

Været

Laster...