Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde
Bilde

Dyr

Dyr

5 følgere

Bilde

winni687

Redd nabokatt

Heisann!

Den ene nabokatten her har over en lengre periode bestemt seg for at den vil tilbringe tid inne hos meg. Så langt jeg kan huske så har den vært veldig redd for det meste, f.eks. hvis jeg strekker ut en arm litt for fort så blir den skremt. Likevel så har det over tid blitt bedre, og den er blitt mer komfortabel. Utover dette så er den litt...

1
0 kommentarer

Allergivennlig katt

Jeg lurer på om det er noen som er allergisk mot katt som har det som kjæledyr? Hvilken rase har du? Reagerer du mye på den? Jeg hvet om de kattene som er vanligvis allergivennlig, men har lyst å høre erfaringer.

1
1 kommentarer
Bilde

return_of_drakkar

2 sommerfugler på besøk

2 neslesommerfugler har visst bestemt seg for bo her i vinter. Den ene har funnet seg plass ved siden av gardinstang, mens den andre surrer litt her og der. Slo seg først end på badet, så på et annet rom. Nå ligger den i et mørkt hjerne, mens oops, på en av treningsmanualene mine :). Den har førsterett.

Kanskje prøve å lure den opp i en pappeske og...

1
1 kommentarer
Bilde

Oda

Prosjektoppgave

Hei.

Jeg har en prosjektoppgave hvor jeg ønsker å finne ut av hvordan man opplever prosessen med å kjøpe hund. Jeg blir kjempeglad for alle som har mulighet til å hjelpe meg meg ved å svare på spørreundersøkelsen.

Tusen takk på forhånd! Vennlig hilsen Oda

Klikk her for å ta spørreundersøkelsen

1
2 kommentarer
Bilde

Hakasu

Til dere som vil kjøpe akvarium til barna til jul

Hvert år hører vi i akvariemiljøet om barn som får akvarier fra foreldrene sine til jul. Dette er jo en fin gave og en god inngang til hobbyen, men jeg vil be alle foreldre som vurdere dette å tenke seg godt om.

I likhet med andre dyr har fisk en del krav som må oppfylles for å trives, og det er viktig å lese seg opp på hvordan man faktisk tar seg ...

1
0 kommentarer
Bilde

inspector

Veterinærer har blitt grådige

Min gamle jakthund er i ferd med å miste piffen og jeg tok derfor en tur til veterinær. Det ble en selsom opplevelse. Første spørsmål handlet om hvordan bikkja var forsikret, deretter ble det medisinering (sannsynligvis resten av livet). Prikken over i-en var at veterinæren gjerne ville operere for en mengde tusenlapper, enten på den ene eller andr...

1
3 kommentarer
Bilde

vif_support

Ørn på avveie sprengte budsjett

1
0 kommentarer
Bilde

vif_support

NRK - Gaupe skutt ulovlig

1
0 kommentarer
Bilde

Daddy

Giftig tørrfor

Det amerikanske Mattilsynet (USFDA) fant i fjor pentobarbital i hundemat fra flere forskjellige produsenter. Sodium pentobarbital er en gift som blant annet brukes av veterinærer til å avlive smådyr som hunder og katter. Stoffet brukes også til å henrette mennesker, enten alene eller i kombinasjon med andre giftstoffer. Det var riktignok relativt s...

1
2 kommentarer
Bilde

vif_support

Bjørnebinne med unger skutt under lisensjakt

NA - Bjørnebinne med unger skutt under lisensjakt i Hedmark For første gang siden 1890-tallet er en bjørnebinne med unger skutt under lovlig jakt

1
0 kommentarer
Bilde

skytsengelen

HUNDE-PESTEN SPRER SEG

Er det en ny dyre-pest vi er vitne til ? sålangt er 20 hunder døde etter en pestlignende sykdom som sprer seg lynraskt og dreper hurtig..og dette bare i Oslo.

vi har beskyttet Norge og norsk oppdrett ved strenge karanteneregler for import av hund fra utlandet..dette har medført davlsproblematikk ( innavl ) som har rsultert i alt fra skjelettproblem...

1
7 kommentarer
Bilde

Ikke_viktig123

Hund

Jeg er 19 år og bor enda hjemme. Jeg har hatt lyst på hund siden jeg var liten. Nå har det kommet en mulighet for at jeg kan få tak i meg en hund (drømme hunden) men mamma og pappa vil ikke ha en hund i huset sitt igjen. Men igjen er jeg gammel nokk til å bestemme selv. Hvordan kan jeg overbevise dem til å få tak i en hund. (Jeg har tenkt å flytte ...

1
2 kommentarer
Bilde

tenker-selv

Owning Dogs Is Racist: A ‘Tool of White Supremacy’

Sistenytt i Woke hvite hunde eiere er rasistisk så vi forventer at alle hundeeiere på venstresiden vil avlive hunden snarest;-)

Credit: Twitter Culture Wars | Apr 21, 2019 “The colonizers insist on colonizing.”A New York-based journalist and activist on Friday declared: “Dogs are a tool of white supremacy and gentrification.”

Ben Faulding was res...

1
0 kommentarer
Bilde

vif_support

Tre unge dømt for å ha drept katten Gullars

1
2 kommentarer
Bilde

Msvinterbro

Dyretolk

www.hannesark.no

1
0 kommentarer
Bilde

politikk

Dyreplageri

program om ku der rør med flens er innført i mage for og filme mens kua spiser.

er operasjonsmertene over så blir det likevel tilførsel av oksygen og kansje bakterier og virus som ikke skal være i en kumage.

er dette dyreplageri eller ikke ?

1
2 kommentarer
Bilde

politikk

Dyr sin inteligens

hvis vi tenker oss ett forsøk med ulike arter og nok mat. Vil de forstå dette eller ikke ?

vi kan tenke oss ulike arter som løve, tiger, isbjørn og elefant. Så plasserer vi rundballe og slaktet flodhest ved siden av hverandre på flystripe. Maten er samlet og alle må på samme sted.

vil de da forstå at det er mat nok til alle ? Vil elefanten jage vek...

1
0 kommentarer
Bilde

politikk

Agressive dyr

hvilke er de mest agressive dyr og er de egentlig aggressive av natur ?

ingen tvil om at ulike arter spiser av det samme matfatet. Så spørsmålet er hvor nærme andre kan komme før de blir oppfattet som trussel / konkurrent.

tenker vi oss en lang pølse vil bjørn og løve spise fra hver sin ende uten at de ser hverandre. Sikkert også om pølsa bare er 5...

1
2 kommentarer
Bilde

stjerta

Kjøpe Chihuahua i Spania

Hei. Har en slektning som bor midlertidig i Spania. Deres barn på 11 år ønsker seg en Chihuahua og har vist fått ett tilbud på en hvalp til 7.000 NOK. Vet at de koster over 20.000. her i Norge. De påstår at hunder er mye billigere i Spania. Men jeg får følelsen av at dette lukter hvalpefabrikk lang vei.

Om det er så mye billigere å handle i Spania,...

1
3 kommentarer
Bilde

Saraiha

Levetid på jordveps

Noen her som vet levetid på jordveps? Klarte med et «uhell» å slå en med en fluesmekker. Har studert den nå en stund og er SÅ fascinert! Har prøvd å få den i live igjen, men har ikke greid det ennå xD.

Blir takknemlig for alle innspill;)

1
2 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Laster...