Dyr esc

Innlegg

Dyr

lennykriger

Isolert utehus til pus

Min 1,5 år gamle langhårede pusegutt er veldig glad i å være ute. Han er stort sett ute 4/5 av døgnet, om ikke mer, spesielt har han vært det i sommer. Nå begynner det å bli kaldere ute, og jeg er spent på om han vil være like mye ute som før. Jeg er borte pga jobb/studier ca 8 timer man-fre, og da er han som regel ute. Om kvelden vil han alltid ut rett før jeg legger meg, og da hører ikke jeg ham hvis han vil inn igjen. Jeg leier bolig, så jeg har ikke mulighet til katteluke (har spurt). Dessuten fanger han mus til stadighet, og er veldig stolt av dem når han kommer hjem, så er ikke så veldig gira på at han tar dem med seg inn heller... Jeg tenker derfor å lage til et slags hus til ham ute, så han klarer seg selv om han må være ute over natta, og jeg kan sove hele natta gjennom uten å måtte sjekke døra hele tida. Pr nå har han en flettakurv med tjukt pledd oppi stående i en stol ute, og der ligger han stadig vekk, men når kulda kommer blir det litt snaut. Noen som har tips, oppskrifter, linker.....noe som helst?

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Masse fine hundehus å få tak i, søk på nettet og kikk på disse, så får du masse ideer.

Ellers er det viktigste at åpningen(e) ikke er for store, og at det er tørt og lunt, legg evt. noe som varmer godt inni.

Isopor isolerer godt, så å stikke på expert eller en lignende butikk og be om å få isoporkasser fra store hvitevarer.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...