Dyr esc

Innlegg

Dyr

TRexUnited

FLODHESTEN Verdens mest imponerende dyr

Finnes det dyr like imponerende som Flodhesten? Detter dyret på 5-6 tonn beveger sg ikke saktere i 50-60km i timen (toppfart) og har for øvrig ingen andre fiender enn mennesket. Har dere sett den tanngarden? I tillegg er flodhestene de største dyremorderne i afrika. Jeg må bare bøye meg i støvet for denne kreasjonen og utnevne dyret til verdens tøffeste!

TrexUnited som må le vær gang noen løver er dumme nok til å prøve seg på flodhesten.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Syns jeg så på tv eller noe, at de kan dele ei krokodille i to om de klarer å bite over den. Det skjønner jeg på en måte - de har en ENORM munn og schwære tenner...kult dyr ja :) Kanskje ikke det mest sexy dyret i verden, men tøft! :)

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?
2
2 svar
Laster...