Dyr esc

Innlegg

Dyr

nfryspys

Den mest bitende hunderasen?

Jo, jeg ser at man kaller Pitbuller og slikt for farlige hunder, og lurer på om folk tenker på hva som gjør dem farlige? Her er en story om hva som gjør en pitbull farlig! http://www.hundebitt.no/uvettig.htm Dette er sterk lesning! Og jeg tenker at alle hunder uansett rase som må igjennom dette blir farlige jeg!!! Så tenkte jeg. Er virkelig en vanlig veloppdratt pitbull farlig? Eller er det en enda farligere rase der ute? Som biter 5 ganger oftere ?

La oss se i tyskland... http://wgnradio.com/shows/pet/germanbreed.htm Dette startet korstoget i europa...

Her leser vi at Schæferhunder står for 42% av alle hundebitt!!! og var fra -89 til -97 den eneste rasen som drepte noen! Noen få pitbull tilfeller (bare bitt) og ellers er de rasene som er forbudt ikke kjent for å ha tatt livet av så mye som en ENESTE KATT!!! NOENSINNE!!!!!!!! Men schæfer er ikke forbudt...

I Usa vil det av 25 bitt med døden til følge være 11 rottweilertilfeller og 3 pitbulltilfeller og resten ikke av hunder som likner disse. Igjen, de såkalte farlige andre rasene er ikke kjent for å bite noen i det hele tatt!!!!

I Europa så er de andre såkalte farlige rasene som og er nevnt i norsk lov... ikke kjent for å bite noen som helst!!!

Igjen er det fårehunder og gjeterhunder som biter mest!

Den norske loven for hunder er laget av de tre i norge som har mistet noen i hundebitt med døden til følge. Norsk kennelklubb ble NEKTET å gi råd og å VÆRE med på prosessen da nye regler skulle lages i 2003. Regjeringen inviterte disse som er fulle av hat men totalt uten kunnskap til å utforme nye lover.!!!

Igjen må det nevnes at de rasene som faktisk biter folk, ikke er nevnt som ulovlige!!!

Europa er på vei mot en katastrofe i hundehold verdenen! For også i tyskland ble hunde ekspertene bedt om å HOLDE KJEFT når nye lover ble laget etter -97.

Resultatet i tyskland er hat mot alt som er over 20kg og sier voff. Men schæferen som biter i over 40% av tilfellene, snakker man ikke høyt om...!!!

FAENSKAP! Det er hva dette er!!! Snakk om tikkende bomber!!! De som lager reglene vet jo ingenting!!! FAENSKAP!!!

1
8 svar

Og før schæfer eierne klikker her... De hundene som biter er ikke oppdratt rett... Trenden med at nasjonale raser liksom bare kan valte og sjalte for kalt vann og lut ER FARLIG!!! Tradisjonen i Tyskland har ført til at schæferen er så elsket at det sees igjennom fingrene med trening og oppdragelse, med fryktelige følger!!! Til og med bischon frisee'er har drept babyer om noen lurte...

Meningen med innlegget er dette. Hvis man tro at bare man unngår de ulovlige og ikke anbefalte rasene så er det "no problem!!!" Bikkja kommer ikke til å bite...

PØH!!! Nesten Alle hunder biter når de er redde!!! !! Noen raser er avlet over 80 år for å IKKE BITE MENNESKER OVER HODET ELLER ANDRE HUNDER OVERHODET!!!!

En av disse rasene er da altså Dogo argentino... som altså er blitt forbudt i norge... Så lite vet man altså... er dette trist? JA!!!!

Og... legg merke til dette... Renrasede pitbuller som hentes av dyretjenesten/hundefangeren på disse amerikanske programmene... Har dere lagt merke til at nesten alle sammen logrer og slikker når de blir hentet???? Sa noen farlige hunder??? Her er det noe muffens!!!!

Kan det være at hunder i hendene på onde/dumme eiere er farlige?

Det var en pitbull engang som ble hentet, nesten brent ihjel og svidd og skadd. Beit den de som måtte hete den? Nei den logret og ville kose.

Prøv å ta i ei katte som har blitt jagd noen meter av en hund... Det gjør du ikke mange ganger...

Igjen... Er det noe som ikke stemmer her?

1

Hundebitt.no har spessielt mye imot amstaffer og pit bull's. De har faktisk lagt ut en filmsnutt om angrepstrenig av amstaff og pit bull. Det morsomme med den filmen er at hundebitt bare viser en pit bull som angriper.. Filmen er tatt fra en konkuranse og det var en schæfer som vant konkuransen!

Synes ikke at det er rett å bruke en hunderases dårlige rykte (skapt av vg og dagbladet) til å skremme folk. Hadde de lagt ut vinnerhunden's angrep og fortalt hva det var, så hadde ikke filmen vært så skremmende. Men nei da! Det er best å sparke på en rase som alerede ligger nede.

Det sykeste med hundebitt.no og bitt i norge er at det er polarhunder og blandiger av disse som biter mest og flest! De har jo faktisk drept en liten gutt også.. og dette skal en rase som bare beit 4 ganger på 3år få svi for!

Skal farlige hunderaser forbys, så pålegg hundeeiere å ha lisens for å ha hund. Tving hundeeiere til å gå kurs for å ha hund, da forsvinner de farlige eierne og deres farlige hunder blir gode hunder istede.

Se The Pit Bull Problem og spørr dere selv om det er hundene eller eierne det er noe galt med!

Forresten.. rasen Doggo Argentino ble forbudt i 1991..HVORFOR?

1

nfryspys skrev: Her leser vi at Schæferhunder står for 42% av alle hundebitt!!! og var fra -89 til -97 den eneste rasen som drepte noen! Noen få pitbull tilfeller (bare bitt) og ellers er de rasene som er forbudt ikke kjent for å ha tatt livet av så mye som en ENESTE KATT!!! NOENSINNE!!!!!!!! Men schæfer er ikke forbudt...

acse> hva med om du tar antall schæfere og sammenligner med antall pitbuller og/eller amstaffer? den statistikken din blir rimelig vridd. schæfer er den mest utbredte hunderasen og vil derfor også trone øverst på listen angående bitt. Men det er som du også nevner ikke rasen men menneskene som er problemet. du kan se av diverse tidligere innlegg jeg har hatt at jeg også forsvarer pitbuller/amstaffer, men ikke dra andre raser ned i gjørmen for å dra en annen opp.

at hundebitt.no hevder noe, betyr absolutt ingenting, da de aller aller fleste er klar over at denne siden er mer eller mindre en hat side om hunder. at regjeringen presset igjennom dette forbudet viser bare hvor inkompetente og uduglige våre folkevalgte er, at de tok med seg folk som har hatt personlig tragedier og som er "ute etter" alt av hunder, i vurderingen av nye "hundeloven" er helt hinsidiges.

bare husk at bitt vil alltid være etter antall hunder av rasen.

1
acse nfryspys skrev: Her leser vi at Schæferhunder står for 42% av alle hundebitt!!! og var fra -89 til -97 den eneste rasen som drepte noen! Noen få pitbull tilfeller (bare bitt) og el...

Nå kan snart ikke denne uskyldnigen om at amstaff og pit bull ikke kan toppe bitelistene fordi det er så få av dem. Det er faktisk sinnsylt mange av dem! Noen påstår jo at det finnes over 1000 pit bull bare i oslo (akkurat det er idioti å si), men alikevel..det eksploderte mad amstaff valper i 03 og 04..og de var jo også ett så stort "problem" at de måtte forbys.. Alikevel ligger de ikke på noen liste over de mest bitende hundene i europa.

I Usa ligger pit bull høyt opp, men det skyldes også at alle blandigshunder som likner på pit bull blir omtalt som pit bull.

Golden retdriver biter mye kanskje mest av alle over hele verden. Ikke bare fordi det er så mange av dem, men fordi de blir undervurdert om mast med hele livet. Collier biter også mye..mest barn og det er en viss tv series feil. Lassie fikk alle barn og mange voksene til å tro at collier var helt trygge og stabile. Alle collier er ikke det..og de er kjent for å surne med alderen, så hvorfor er ikke de forbudt?

I orginalserien om lassie var det en voksen mann som spilte med hunden..gjett hvorfor.

1
Frøya88 Nå kan snart ikke denne uskyldnigen om at amstaff og pit bull ikke kan toppe bitelistene fordi det er så få av dem. Det er faktisk sinnsylt mange av dem! Noen påstår jo at det finn...

om en hund biter er det 99% sjanse for at det er eierens skyld! om da ikke hunden er i psykisk ubalanse eller nervøs. de klassiske vakthundene har bedre psyke enn andre hunder på grunn av at de er sikkrere på seg selv, MEN er en så uheldig og ikke lykkes med dressuren på en slik hund kan angrepene være desto mer skadelige da disse hundene er enormt sterke og ikke minst har særdeles kraftige bitt!

1

Betenkelig at en av personene bak hundebitt.no også er formann i en hundeklubb + at han driver oppdrett av hunder..

Jeg har full sympati og forståelse for hans engasjement i og med at sønnen ble tatt av hunder, men har likevel litt betenkeligheter med denne "dobbeltrollen".

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar

Elektrohjelp

Hei! noen med litt elektro-kunnskap her? Har en gammel el motor fra 60 tallet (3 fas) med fire ledninger. grønn - rød - svart - brun. Hvem ledning er egentlig hva? Noen som vet?
2
2 svar
Laster...