Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Film

Film

38 følgere

Bilde

Bianca39

Leter etter en gammel film

0
2 kommentarer
Bilde

charlie27

Conjuring 3

Ganske intens første halvdel så rota de det litt til ved og pøse på med action og djevelutdrivelser :) setter de 2 første filmene høyest :)

1
0 kommentarer

Spring Uje Spring

Jeg synes det er flaut å si at jeg var den eneste i salen under premieren, for det føles urettferdig. Dette var minst en soleklar sterk femmer.

1
0 kommentarer

Eurovision song contest: The story of Fire saga

Amerikansk komedie fra 2020 som lar oss komme i Eurovision mode til i morgen. Aner ikke hva dette er men virker rart.

NRK nå.

1
3 kommentarer
Bilde

Jompa

Farlig spørsmål å stille (aldersgrense)

Hopper rett inn i det. Har en sønn på 6 år som er veldig glad i dinosaurer, og har VELDIG lyst til å se Jurassic Park (den første filmen). Her kommer forsvaret: Han er relativt voksen for alderen, sover godt om natta, vet at dinosaurer ikke finnes og personlig tror jeg det går relativt greit å se filmen.

Den blir sett hjemme, og selvfølgelig sammen...

2
10 kommentarer

Oscar 2021

God formiddag og velkommen til tråden for den 93. utgaven av Academy Awards.

Nominasjonene legges ut senere i dag (15. mars), og selve utdelingen er søndag 25. april.

Norske kanaler har vel til gode å sende disse utdelingene, så en har vel måttet ty til svenske og danske alternativer.

Noen som har sett noen bra filmer som er verdt å tilgodese en st...

1
23 kommentarer
Bilde

Haugen

Hvilken film?

Her er det mulig jeg blander, så ha meg unnskyldt.

Jeg tror Kurt Russel spiller her, men er nå usikker. Jeg tror hovedrollen spilles av en mørkhudet, humoristisk skuespiller, type Lawrence, men jaggu usikker her også.

Denne hovedrolleinnhaveren tror jeg er på ferie eller en eller annet opphold når han oppdager noe som kan være kriminelt. Han gjemme...

1
0 kommentarer
Bilde

JimKarlsen

Hva heter filmen?

Hei.

Filmen er fra 90-2000 tallet. Starter med at Satan eller en annen fra undergrunnen kommer opp fra Helvete og kommer inn i en restaurant. Handlingen starter inne i restauranten med at han kysser en tilfeldig jente som sitter der, og går så ut på gaten. På vei over gaten, eksploderer restauranten.

Tror skuespilleren er Al Pachino, men er ikke si...

1
1 kommentarer
Bilde

jonas

Popkornåret 2021

Tradisjon tro, ørtende år på rad men her kommer årets popkornfilm-tråd. Fjorårets ble en skikkelig bommert. Tror jeg listet opp 23 filmer, under halvparten nådde kinoene og personlig kan jeg ikke huske sist kinotur. Vi får håpe det blir mer popkorn, mindre korona dette året.

Bruker som vanlig filmweb.nos liste, den er i utgangspunktet noe upresis o...

1
22 kommentarer
Bilde

The_Kwames

Film som ikke er mulig å finne

Jeg er jo litt sånn å leite etter,gjerne en skuespiller eller rariteter....f.eks Charles Bronson og Susan George...men tråden er å finne rariteter..noen med på dette,alt utenom Ole Søltoft og stjernetegn filmene..her er 2 filmer...nei 3 jeg lurer på om de finnes å få tak i 2020?

https://www.imdb.com/title/tt0066996/?ref_=nm_flmg_act_41

m/Susan Geor...

2
3 kommentarer
Bilde

Frank.N.Steen

Deres favoritter innen filmmusikk og soundtracks

Tenkte å starte opp ei egen tråd til hyllest for all den minneverdige og uforglemmelige filmmusikken som er blitt, og der en kan diskutere, poste, dele eller komme med sine egne tips/anbefalinger av favoritt komponister og soundtracks, eller bare slenge ut noen tøffe og fengende låter, som ble benyttet i filmens verden.

Her er det jo litt av hvert ...

14
212 kommentarer
Bilde

inspector

King Charles III

En fantasifull, satirisk og underholdende dramatisering av en tenkt utvikling når den britiske dronningen en gang faller fra.

https://en.wikipedia.org/wiki/King_Charles_III_(film)

Humoristisk, treffende og på mange måter aktuell i et monarki som UK. Et kongehus full av tragedier, tradisjoner, intriger, skandaler og en anakronisme som holder nasjone...

1
0 kommentarer
Bilde

Mister_Morisette

Hva synes dere om Disney Plus?

Nå som Disneys strømmetjeneste har vært tilgjengelig i Norge i et par måneder, hva synes dere om den? Jeg må si at jeg er ganske fornøyd med Disney Plus. Har stort sett et veldig bra utvalg av filmer og serier. Selv om den ikke har absolutt alt i Disneys store katalog, så har den likevel ganske mye. En annen god ting er at den har også bonusmatrial...

1
3 kommentarer
Bilde

LaGoeba

Filmplakater

I sommer, eller rettere sagt på sensommeren, så fikk jeg en liten aha-opplevelse. Liverpo__ole kjørte en liste inne Filmklubben sin side på Facebook, hvor man den ene dagen skulle finne frem en rose filmplakat. Jeg tenkte for meg selv at, joda det kan man vel alltids finne.

Da jeg startet å lete etter postere, så slo det meg hvor ekstremt mange god...

3
12 kommentarer
Bilde

Storvesiren

Borat 2

Så denne filmen (er jo gratis i 7 dager hos Amazon Prime), ingen handling, etterpå føltes det som filmen varte i 15 minutter. Bare tøv, som i den første.

Hva er humoren i at du vil ha en ekspeditrise til å skrive at jøder ikke vil ersatte oss på en kake? Eller at du sier til en kristen rådgiver at dette er dattera di, som du har puttet en baby inn ...

2
3 kommentarer
Bilde

Aegir

Gruppe for filmentusiaster!

1
0 kommentarer
Bilde

Nexuscrawler

RIP Joel Schumacher

En dyktig regissør, produsent og skribent er falt fra i dag. Jeg har kost meg masse med flere av hans filmer opp igjennom årene. I kveld blir det føljetong med Bad Company, 8 mm og til sist, klassikeren The Lost Boys.

1
4 kommentarer
Bilde

JimKarlsen

Hva heter serien?

Serien jeg søker begynner med at ett ektepar er på visning i ett hus med en heller uggen historie der de forrige eierne ble drept (!) i kjelleren. Dette ser ikke ut til å bry de nye eierne og datteren synes det er greit. Der er en nabojente med Downs som har en tendens til å dukke opp til stadighet og bryter ut av seg en frase jeg ikke husker. De a...

1
2 kommentarer
Bilde

FringeGirl

Er du blitt mer kresen mht filmer mtp alder?

Er du blitt er snever/kresen på filmområdet etterhver som du er blitt eldre? Eller føler du at filmbransjen er begynt å gå tom for ideer? Det kommer lite nytt og interessant?

Merker jeg har en helt annen appetitt for filmer nå enn da jeg var 20, da gikk det meste av filmer ned - dårlig eller ei, stort sett det samme hvilken sjanger filmen lå i. Jeg...

3
30 kommentarer

SW - Imperiet slår tilbake 40 år !

Mai i det herrens år 1980........

2
0 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Shopping

Shopping

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Laster...