Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Reklamer midt i filmen

Synes dette er meget irriterende. Burde ikke være slik. Er synd og skam for alle film-entusiaster, synes jeg.

Hva mener du?

1
15 svar

15 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zico73

Jeg kjøper DVDer og slipper reklametull og kan ta pauser når jeg vil:)))) Jeg ser mer og mer sjelden på TV-serier og filmer på tv. Har alt det jeg vil ha bortimot som jeg ser på DVD. Det er bare fotball og sport generelt og nyheter jeg ser på angående tv.

1

Akira

Reklame er greit nok, men når TVN starter med nyhetene og været midt i filmen.. da dropper jeg som regel den siste halvdelen. Er ikke helt negativt da, det gjør at jeg kommer meg i seng litt tidligere om filmen hadde gått i et ^_^

"Yes, but no sprinkles. For every sprinkle i find, I shall KILL you"

1

keywalley

Akira skrev: Reklame er greit nok, men når TVN starter med nyhetene og været midt i filmen.. da dropper jeg som regel den siste halvdelen. ------

Gjør vel egentlig ikke så mye, da TVNorge stort sett bare sender drittfilmer.

Men for min del er det bedre med den 20 minutters pausa på TVN, enn de hundreogsøtten fem-minutterne på TV 3. Men da jeg ikke ser film på TVN, og ikke har TV3,så er jeg vel likeglad. :)

1

varjen

Exodius skrev: "Synes dette er meget irriterende. Burde ikke være slik. Er synd og skam for alle film-entusiaster, synes jeg."

Dette er en uting ja. Det samme syntes Svea Hovrätt den 12 April i år, når retten ga de to svenske regissørene Vilgot Sjöman og Claes Erikssons medhold i at TV4 Sverige begikk et brudd på opphavsrettsloven når de la inn reklameopphold mitt i deres filmer, henholdsvis"Alfred" og "Hajen som visste för mycket" sommeren 2002.

Det kommer mye rart ut av det svenske rettsvesenet, men dette hører til det bedre. -----------------------------------------------------------------

- Forøvrig er det min mening at Karthago bør ødelegges.

Cato d.e.

1

2die4

Noen ganger synes jeg det er okay med reklame fordi jeg vil hente mer øl i kjølern, lette trykket, marinere laksen osv. Men de overdriver noe veldig med reklamen ja. Hva er vitsen liksom. Ser vi ikke nok reklame mellom sendingene? Neida, vi må få reklame 5 ganger i løpet av filmene deres også.

1

Exodius

Synes det er, som du nevnte, greit med noen veldig få reklamer. Er kjekt å kunne bruke den tida til, som du nevnte, å f.eks hente mer øl, eller å pisse.

Men så mye tid som blir satt av til reklame, MIDT i en film... Det grenser til blasfemi, synes nå jeg.

1

Townshend

Veldig irriterende, og den fyren som fant på dette skulle vært skutt. Ødelegger hele flyten i filmen.

Verst er TVNorge som sender repriser av nyheter midt i nattfilmen.

1

snikern

Løsningen er enkel.. Ikke se film på disse kanalene.. Værre er det med sport.. Pauser i direktesendt formel 1... Verden er blitt gal..hehe:) ___________________________________________

Life is a lesson, u learn it when u´r through.+ Heia Molde ___________________________________________

1

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Shopping

Shopping

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Laster...