Film esc

Innlegg

Film

Kong_Gilmour100

Unstoppable! (Tog thrilleren)

Dro med meg denne filmen på blu-ray til pene 99 kr hos kompaniet igår. Har vært keen på å se denne lenge, så når prisen var så god så var saken biff.

Har sett den har fått noe blandede kritikker, derfor er jeg spent på hva folk her på vgd som har sett filmen syns. Denzel W borger jo for kvalitet i seg selv, har han levert nok en storfilm her?

1
47 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kong_Gilmour100

Hm, isåfall samsvarer ditt syn med flere av anmeldelsene som har ligget rundt terningkast 4.

Er det slik at bildet på blu-ray utgaven er gnistrende bra? Har hørt rykter om det nemlig, så det er grunn nok alene for å glede seg til denne.

1

Ikke for å være slem eller noe, men om skulle startes en ny tråd hver gang noen gleder seg til å se en ny middelmådig blu-ray de har kjøpt seg hadde dette forumet flommet over for lenge siden.

En film har som oftest sin egen filmtråd, og der det like greit å bruke denne:

link

2

derfor er jeg spent på hva folk her på vgd som har sett filmen syns.

Har den på bd jeg også--ikke noe storfilm (desverre) men underholdende,bilde kvalteten er upåklaglig:))

1

Dette tror jeg er den mest miserable filmen jeg har sett på flere år. Jeg luker ofte bort drittfilmer, men her ble jeg sannelig lurt av gode anmeldelser. Anbefales overhodet ikke.

1

Eneste grun til at eg så denne var bi-rollen til denne tøtta som eg (også..) har en liten svakhet for:

Ble vel dermed ikke akkurat skuffet, ettersom forventningene var lik null til selve filmen.

1
HomerSexual Pinlig affære av Denzel.

men så har han spilt mye bra roller fra før, at en skuespiller kan gå på noen skjær skjer, men er rimlig sikker at Denzel ikke er dårlig i filmen bare at filmen i seg selv er garbage!

Jeg har ikke sett den så skal da ikke utale meg!

tror ikke jeg har sett han spilt dårlig i noen andre filmer jeg har sett! en suveren skuespiller i mine øyne!

1

Denzel Washington er en glimrende skuespiller.

Synd han spiller i så mange møkk dårlge filmer...Unstoppable er en av disse.

1

Unstoppable som betegnelse passer vel så godt på de kvalitetsbevisste som velger å forlate kinolokalet under denne filmen. Du får mer igjen av å gnage på roadkills, for sistnevnte opplevelse er ihvertfall noe man ikke vil glemme.

2
ErikJm Dette tror jeg er den mest miserable filmen jeg har sett på flere år. Jeg luker ofte bort drittfilmer, men her ble jeg sannelig lurt av gode anmeldelser. Anbefales overhodet ikke.
Kong_Gilmour100

Samme spørsmål til deg. At du gulper opp at filmen er miserabel uten videre grunnlag eller forklaringer er fullstendig meningsløst. Filmen har jeg allerede kjøpt, og ligger her klar for visning i helgen,- antagelig på søndag mens jeg er fyllesyk grunnet slakten fra folk her i tråden :)) Derfor er det ikke slik at jeg kan spare penger ved å lytte til deres meninger her ved eventuelt la være å kjøpe filmen.

Utdyp. Hvorfor er filmen miserabel? Hva gjør den kjedelig? Og hvorfor har den fått firere og femmere i de 6-7 anmeldelsene jeg har lest av filmen rundt omkring?

1
Kong_Gilmour100 Samme spørsmål til deg. At du gulper opp at filmen er miserabel uten videre grunnlag eller forklaringer er fullstendig meningsløst. Filmen har jeg allerede kjøpt, og ligger her kla...

Filmen har jeg allerede kjøpt, og ligger her klar for visning i helgen,-

Jepps- klart du skal se den,når du har kjøpt den--helt grei film liksom--men ikke forvent for mye-- den har fått litt for mange terninger av enkelte filmkritikere--se den å gjør opp din egen mening,da er du i det minste ærlig mot deg selv--uansett hva de andre her inne mener:)))

1
madigan [sitat…] Den er jo ikke direkte dårlig,men heller ingen toppfilm--helt grei liksom,de som slakter filmen totalt synes jeg overdriver--den er absolutt sebar:))
Kong_Gilmour100

Jeg får også en følelse av at flere smører altfor tjukt på i slakten, derfor ber jeg om utdyping,- og da ser man at meningsbærerne er forsvunnet som dugg for solen. Klassisk vgd med andre ord.

Forøvrig er som nevnt i tråden tidligere Denzel W en så vanvittig god skuespiller at jeg syns nesten alle hans filmer er suveren, bare i kraft av at han spiller i dem. Måten han mestrer alle typer roller på, og kryper inn under huden på deg er mildt sagt impressive. Skal være forsiktig med å kåre noen absolutt vinner, men tror godeste Denzel muligens er min fremste favorittskuespiller.

1
Kong_Gilmour100 Jeg får også en følelse av at flere smører altfor tjukt på i slakten, derfor ber jeg om utdyping,- og da ser man at meningsbærerne er forsvunnet som dugg for solen. Klassisk vgd me...

Skal være forsiktig med å kåre noen absolutt vinner, men tror godeste Denzel muligens er min fremste favorittskuespiller.

Det er muligens et gammelt tips,men man får også ''123 Pellham'' på blueray nå--billig- Washington mot Travolta,en film med temaet ''T-banekapring'' jeg synes denne også var helt grei,( om du ikke har sett den alt da) jada Washington er konge--men det er Travolta også (min mening da) :)))

1
Kong_Gilmour100 Samme spørsmål til deg. At du gulper opp at filmen er miserabel uten videre grunnlag eller forklaringer er fullstendig meningsløst. Filmen har jeg allerede kjøpt, og ligger her kla...

At du gulper opp at filmen er miserabel uten videre grunnlag eller forklaringer er fullstendig meningsløst

Hvorfor i herrens navn starter du denne tråden, da? Du har jo bestemt deg, kjøpt den og skal se den. Kan du ikke bare gjøre deg opp din egen mening, og være happy med det?

Og hvorfor i huleste er det oppgulp? Fordi du nå har kjøpt den? Du trenger vel ikke ei hel A4-side med avhandling og begrunnelse. Dette er jo en type tråd man starter når man skal kjøpe noe.

Hvis det får deg til å føle deg noe bedre, så sier han jo selv at han også ble lurt av gode anmeldeser - det kan jo skje selv den beste.

2
notlob [sitat…] Hvorfor i herrens navn starter du denne tråden, da? Du har jo bestemt deg, kjøpt den og skal se den. Kan du ikke bare gjøre deg opp din egen mening, og være happy med det?...
Kong_Gilmour100

1) Jeg startet tråden fordi jeg ønsket en (forhåpengligvis) interessant diskusjon om en film jeg har forhåpninger om skal være bra, mye grunnet Denzel W sin rolle. Det er ikke konstruktivt eller interessant på noen måte når en 3-4 debattanter på rad gulpet opp svada om hvor ræva filmen er,- uten noen som helst videre begrunnelser. Da kan man med respekt å melde holde kjeft om ikke man har noe mer fornuftig å lire av seg.

2) Det er ikke oppgulp i kraft av at jeg allerede har kjøpt filmen, 99 spenn for blu-ray utgaven for en så ny film er uansett et kjøp jeg er happy med. Det er ok å mene en film er dårlig, men begrunn det,- slik at du slipper å fremstå som du deltar i en politisk korrekt krig om å slakte filmen mest mulig og med minst mulig argumentasjon.

3)Jeg har ikke blitt lurt av gode anmeldelser,de har jeg lest i etterkant av ren interesse. Filmen er en typisk thriller jeg liker, og med Denzel W i hovedrollen så var dette soleklart kjøp uansett. Det jeg stiller spørsmålstegn ved er at det er unison slakt i denne tråden, mot firere og femmere i de anmeldelsene jeg har lest (flere av dem). Det henger ikke på greip, enkelt og greit.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...